PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Moșul cel rău 2 – Bad Santa 2 (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Mark Waters
Actori: Billy Bob Thornton, Kathy Bates, Tony Cox
An: 2016
Gen: Comedie, Crima, Craciun, Drama
IMDB: 5.6


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Moșul cel rău 2 – Bad Santa 2

„Bad Santa 2” marchează revenirea pe marile ecrane a câştigătorului Premiului Oscar Billy Bob Thornton. In postura de anti-erou preferat al Americii şi îl interpretează din nou pe Willie Soke.

Alimentat de whiskey-ul de proastă calitate, lăcomie şi ură, Willie face din nou echipă cu micul şi furiosul său partener. Marcus (Tony Cox), pentru a distruge o gală de caritate organizată in Ajunul Crăciunului. Şi de această dată aventurii i se alătură ,,puştiul” supraponderal şi mereu exaltat. Thurman Merman (Brett Kelly), o rază a soarelui de 110 kilograme al cărei scop este să scoată la iveală bruma de umanitate existentă în Willie.

Problemele cu figura maternă ies la iveală atunci când îşi face apariţia câştigătoarea Premiului Oscar Kathie Bates. In rolul detestabilei Sunny Soke, o mamă desprinsă parcă dintr-un film de groază. O scorpie de dimensiuni cosmice, Sunny ridică ştacheta şi implicit ambiţiile grupului, în timp ce cumva reuşeşte să scadă standardele comportamentului delincvent. Willie este şi mai chinuit acum de dorinţa tulburătoare de a-i intra în graţii voluptoasei şi graţioasei Diane (Christina Hendricks), directoarea galei de caritate, o femeie cu o inimă de aur şi un libido de oţel.

Din 25 noiembrie, „Bad Santa 2” te va face să uiţi toate poveştile frumoase cu Moş Crăciun şi te vei pregăti pentru sărbătorile de iarnă prin hohote de râs. Un film distribuit de Freeman Entertainment.

Acest film este o pierdere de timp, sa nu credeti ca are legatura cu spiritul sarbatorilor,am vazut copii sub 15 ani in sala(cu ceva parinti naivi probabil). Filmul are o tona de glume proaste , multe injuraturi,zero actiune,zero intriga, nu sunt crtic de film dar e o minciuna gogonata acest film.


Trailer Moșul cel rău 2 – Bad Santa 2