Moș Crăciun caută Crăciuniță – The Santa Clause 2 (2002) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Lembeck
Actori: Tim Allen, Elizabeth Mitchell, Eric Lloyd, David Krumholtz
Anul: 2002
Gen: Comedie, Familie, Fantezie, Craciun
Durata: 104 minute
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Moș Crăciun caută Crăciuniță – The Santa Clause 2

Vine vacanța și Moș Crăciun începe să o caute pe cea mai potrivită “doamnă” Crăciuniță. Scott Calvin (Tim Allen) a fost, în ultimii opt ani, un adevărat Moș Crăciun, iar loialii săi spiriduși l-au urmat, dar sfârșitul de an i-a adus o grămadă de belele. Fiul său, Charlie, a “aterizat” pe lista copiilor care nu au fost cuminți. Iar Moșul însuși simte cum, pe zi ce trece, se “desanctifică”. Colac peste pupăză, dacă Scott nu se însoară până în seara de Ajun, nu va mai putea fi niciodată Moș Crăciun! (o altă clauză prevăzută în contractul său: “clauza doamna Crăciuniță”).

Disperat să-și găsească o nevastă și să-și ajute și fiul, Scott se întoarce acasă, printre ai săi, lăsând un Moș-surogat care să supravegheze cum merg lucrurile la Polul Nord. Dar când “suplinitorul” institutuie niște legi ciudate ce redefinesc noțiunea de “neastâmpărat” și “cuminte”, – punând astfel însuși Crăciunul la risc – este rândul lui Scott să reapară cu o nouă traistă fermecată și să salveze Crăciunul. O excelentă comedie de sfârșit de an, continuarea aventurilor lui Scott Calvin alias Moș Crăciun din prima serie, The Santa Clause / Cine este Moș Crăciun?.

Un film numai bun pentru cei care sunt fani Mos Craciun, care trebuie vazut neaparat in perioada sarbatorilor. Miracole sunt si vor exista, chiar daca nu ni le putem mereu explica. Nici nu trebuie uneori.


Trailer Moș Crăciun caută Crăciuniță – The Santa Clause 2