PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Moș Crăciun caută Crăciuniță – Single Santa Seeks Mrs. Claus (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Harvey Frost
Actori: Steve Guttenberg, Crystal Bernard, Dominic Scott Kay
An: 2005
Gen: Comedie, Craciun, Familie, Fantezie
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Moș Crăciun caută Crăciuniță – Single Santa Seeks Mrs. Claus

Beth Andrews este o vaduva care are doar doua scopuri in viata: sa-si creasca cat mai bine fiul si sa aiba o cariera cat mai reusita. Insa ea cunoaste un barbat care o face sa-si recapete credinta in dragoste. Din nenorocire, acest barbat de vis are si un defect: sustine ca este fiul lui Mos Craciun si ca atare candideaza la cea mai prestigioasa functie de la Polul Nord.

M-am apucat sa revad un film care-l avea in rolul principal pe Steve Guttenberg, apoi am zis ca-s tendentioasa si ca il judec sub prisma lui Mahoney, pe care actorul il plimba in toate filmele, asa ca m-am apucat sa mai vad inca doua filme, tema lor, Craciunul. M-am gandit ca tematica aceasta, ma va face sa vad mai permisiv prestatia lui Guttenber.

De unde! Am avut parte de un Mahoney, cu 20 de ani mai batran, mutat la Polul Nord (ala american, bineinteles), holtei, caruia mama Craciun, tata Craciun si Ernest (un fel intendent insipid, cu ochelari ) ii cauta nevasta. Lista de candidate intocmite de cei trei, pentru „Delfinul” Polului Nord, de unde credeti ca erau? Bineinteles ca din USA. De altfel Mos Craciun a devenit o afacere Americana.
Deci, Single Santa Seeks Mrs. Claus, este un film in care Mahoney de Polul Nord ( nu apara ordinea, dar are aceleasi grimase si acelasi acting ca acela al personajului din seria cu Academia), este un holtei, cam retardat, caci rade prosteste tot timpul repetand Ho, Ho, Ho!


Trailer Moș Crăciun caută Crăciuniță – Single Santa Seeks Mrs. Claus