Monster’s Ball (2001) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Puterea Dragostei
Regia: Marc Forster
Actori: Billy Bob Thornton, Mos Def, Peter Boyle, John McConnell, Halle Berry
Anul: 2001
Gen: Drama, Romantice
Durata: 111 minute
IMDB: 7.1

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Monster’s Ball este acel film Monster’s Ball rar despre vieti ce se intersecteaza, in care personajele se transforma unul pe altul atat de profund, incat in timp ce artificiile par a porni chiar de sub pamant, exploziile lor isi gasesc ecoul in inimile si in mintile noastre mult dupa ultima bubuitura.

Poate ca asta se datoreaza faptului ca in filme online Monster’s Ball, regizorul Marc Forster a abordat cu mult curaj si cu o viziune foarte clara mostenirea grea a familiei si a rasei, precum si puterea de rascumparare, si totusi eterica, a dragostei. Adevarurile cu care se confrunta Marc Forster in “Monster’s Ball” pot fi in acelasi timp brutale si sublime, socante si tamaduitoare.

loading...

Prima jumatate a filmului Monster’s Ball prezinta o familie de oameni ale caror trei generatii de munca i-a inradacinat in temelia peisajului social sudic contemporan. Acestia sunt ofiteri la Departamentul de Corectie, oameni care duc la indeplinire dorinta fundamentala a statului. Din moment ce lucreaza cu prizonieri dintr-o inchisoare rurala din Georgia, sentimentele lor sunt inabusite adanc in sufletele lor, precum celulele din Sirul Mortii in timp ce condamnatii sunt pregatiti pentru executie.

Studenții de scenaristică ar trebui să studieze modul în care filmul se ocupă pasajele cruciale la sfârșit, atunci când ea descoperă unele desene și înțelege semnificația lor. Aici este locul unde un film mai mică ar fi furnizat o confruntare obligatoriu. Leticia nu menționează desenele lui Hank. De ce nu? Pentru că este timpul să se mute? Pentru că ea înțelege de ce a ascuns informații? Pentru că ea nu are nici o alternativă? Pentru că ea simte că desenele nu ar exista în cazul în care artistul urât subiectul său? Pentru că ea este prea obosit și aceasta este doar una mai mult de unghii pe cruce? Pentru că ea iartă? Ce? Filmul Monster’s Ball nu se poate spune. Caracterele au dispărut în misterele inimii. “Ball Monster” demonstrează că pentru a explica toate misterele sale, un film Monster’s Ball ar trebui să se limiteze la taine care pot fi explicate. În ceea ce pentru mine, ca Leticia alăturat Hank în ultima fotografie a filmului, m-am gândit la ea ca profund și urgent ca orice personaj de film îmi amintesc.