Monkey Up (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Robert Vince
Scenariu: Kirsten Hansen, Anna McRoberts
Actori: John Ratzenberger, Caleb Burgess, David Milchard
Anul: 2016
Gen: Comedie, Familie
IMDB: 4.8

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Monkey Up (2016)

Review Monkey Up (2016)

Faceți cunoștință cu Monty: un actor precoce, un purtător de cuvânt, o diva, si … o vorbind capucin maimuta! E fața populară băutură de energie, “Monkey Up”, dar este convins că este destinat să fie primul Oscar star de cinema maimuță. A lăsa visele sale de plumb, el lasă viața în reclame și găsește de ședere într-o casă de păpuși la casa familiei Andrews, în cazul în care el ajută ca fiecare membru al familiei poate descoperi visele lor interioare. Dar, Stan, proprietarul rãi Monkey Up, și antrenorul lui / managerul Desmond au alte planuri, iar goana este de a găsi pe Monty. El scapă cu ajutorul Andrews și frații lui de maimuță hilar, Mort, Mooner și Melody, într-o goana ilară care se dovedește Monty într-adevăr este “rapid și furriest.” La cele din urmă, împreună, ele ajuta Monty descoperi ca faima si avere vin și du-te, dar familia este pentru totdeauna!

Monty este o maimuță vorbind, care este o stea în Monkey Up reclame băutură de energie. Dar el vrea mai mult din viața lui – el vrea să fie un star de cinema, iar el va atinge țelul său. Când el părăsește setul comercial pe cont propriu, el găsește că drumul său spre statutul de star, nu va fi ușor, și el găsește o nouă casă cu familia Andrews. Acolo, el descoperă că fiecare membru are nevoie de un pic de ajutor lui.

Sophie are nevoie de ajutor cu gimnastica ei. Ethan are nevoie de ajutor pentru a obține conducerea în joc școală și atenția unei fete îi place. Tatăl lor, Jim, are probleme cu scrisul său roman, iar mama lor, Clare, este pur și simplu prea ocupat cu locul ei de muncă să se acorde atenție familiei. Monty, în felul său nebun, ajută pe fiecare dintre ele și, de-a lungul drum, învață importanța de a fi parte dintr-o familie.