Monkey King Hero Is Back (2015) film online subtitrat

Titlu original: Xi you ji zhi da sheng gui lai
Gen: Animatie
Scenariu: Cory Edwards, Tian Xiao Peng
IMDB Rating: 7,8
Regizor(i): Tian Xiao Peng
Actori: Feodor Chin, Nika Futterman, James Hong

loading...

Din moment ce este dificil de a evalua povestea filmului Monkey King de la remorca sa, voi concentra pe vizuale. Am vizionat video tot drumul prin dată, și apoi comparat fotografii la alte filme Pixar. Părerea mea este că vizuale Monkey King nu se potrivește cu cel al lui Pixar. Si iata de ce:

Texturile obiectelor și caractere din MK prins continuu ochiul meu, și nu într-un mod bun. Iarba a fost ascuțit, roci prea strălucitoare, îmbrăcăminte lipsit de adâncime. Toate aceste lucruri au fost distrag pentru mine, mai ales că eu sunt rasfatata cu grafica uimitoare de filme animate de astăzi și jocuri video.

Propunerea a fost, de asemenea, lipsit de la nivel micro și macro in Monkey King. În scena de deschidere, blana de pe maimuta nu se mișcă în mod natural în apa din concert cu mișcările maimuta lui. Circulația gura, de asemenea, nu au fost perfect asociat cu audio. În plus, multe dintre scenele de acțiune par ciudat din cauza mișcărilor de caractere nenaturale și interacțiunile de caractere cu mediul. De exemplu, scena în care maimuță zboară prin aer și se rostogoleste peste nava la 01:50.

Desigur, făcând și se deplasează blană, păr, și de îmbrăcăminte sunt deosebit de dificil pentru un computer pentru a simula realist. Monsters Inc (2001) a fost prima dată folosit Pixar simulare pe principalele caractere. Cu Toy Story și Bugs Life, in Monkey King, au eludat în mare parte problema de a nu avea personaje principale blană sau purtarea cârpă cu atât mișcarea ar putea fi creat de animator. Dar imagina a fi nevoie să anima fiecare rid de pe Boo lui T-shirt și fiecare fir de păr din blana lui Sully. Da, mi-ar ajunge cu siguranta sindromul de tunel carpian.