Monella – Frivolous Lola (1998) Film Online Subtitrat

Regia: Tinto Brass
Actori: Serena Grandi, Alberto Capone, Antonio Salines, Francesca Nunzi, Anna Ammirati, Patrick Mower, Max Parodi
Anul: 1998
Gen: Romantice, Comedie, Erotice
Durata: 105 minute
IMDB: 5.2

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Monella – Frivolous Lola este amplasat în 1950 Italia pastorală, urmărim aventurile sexuale ale Lola (Ammirati) (mai puțin frivol, mai Randy) ca ea se datorează să se mărite cu aparat de făcut pâine Masetto (Parodi). Masetto vrea să strica Lola în noaptea nunții ei. Lola, pe de altă parte, este un taifun sexual care vrea Lovin fierbinte “acum. Alamă ne arată acest lucru prin Lola ridicarea în mod constant fusta ei și fiind în knickerless principală, și zbătându într-un mod care semnalele de afte debut precoce, mai degrabă decât de sub control dorinței sexuale. Arunca într-un subplot în ceea ce privește Andre (Cositoare, da cea navighează sale comerciale în Emmerdale), aventurier sexuală și, eventual, părintele Lolei (cei doi au un fel de relație care chiar Serge Gainsbourg poate fi găsit un pic off) și ai un foarte , foarte mult timp unul oră și 45 de minute.

O parcelă subțire este nici un impediment pentru măreție cinematică, cu toate acestea Tinto Brass cheesier decât o Gouda vibrator atitudine estetică și antediluvian vizual la politică sexuale face acest lucru un ceas greu. Împușcat ca un anunț plăci din anii șaptezeci, cu un scor luminos și răcoros de la De Palma regulat Pino Donnagio, se simte istoric așa că vine ca un șoc pentru a realiza că aceasta este un film de epocă relativ recentă nouăzeci. Abundența de păr pubian pe ecran poate fi exactă istoric in filmul Monella – Frivolous Lola, dar te face să crezi Sylvia Krystel se va pop sus în orice moment.

Un tip special de sensibilitate este necesară pentru a realiza un film Monella – Frivolous Lola cu adevărat erotic; personaje feminine puternice sunt o necesitate în cazul în care un viclean, de calitate misogină va fi evitate. Alama este unul dintre acele personaje care crede că sărbătorește feminitate si slava ori mai nevinovate înainte de moralitatea religioasă și politică a preluat controlul libidoul noastre. El poate fi un liberal, dar unul care vă simțiți ar fi spasming de râs necontrolabil uita la acele stilouri care fie rochia sau dezbrace o femeie, în funcție de modul în care să le dețină, atât de iubit de excursii școlare la Calais.

Alamă iubește până aproape împușcat vagin prea mult; până la sfârșitul acestui film va fi mai familiarizați cu regiunile de jos Ammirati decât ei ginecolog. Se simte ciudat, intruziv și nu la toate atrăgător, dar atunci ce te astepti de la un film Monella – Frivolous Lola care are un chilot mai puțin Lola, mersul pe bicicleta intr-o zi veri calde, care, la demontare găsește preoții locali catolice, astfel excitat încât acestea să ia la inhalarea fumului impetuos de piese ei doamnă de pe scaunul de biciclete, recent eliberat. În lumea erotic Tinto Brass lui, deși, tentativă de viol și incest sunt toți subiecții care sunt pentru un bun râs blând.

Grubby și obositoare in filme online Monella – Frivolous Lola, deoarece aceasta tot este, există o anumită panaș în modul în care a fost construită. Se pare frumos, la fel ca scenele stabilite în Sicilia în Nașul, are aceeași woozy sensibilitate, sufocant. Este un furnir de calitate care filmul Monella – Frivolous Lola nu merită, ca un tablou de Caravaggio, care Tinto a trecut atunci și tras un robinet pe un marker.

Puteți admira multe lucruri în acest film Monella – Frivolous Lola, cum ar fi țigări ornat Patrick Cositoare brichetă cu doi oameni naibii pe ea. De ce tom peeping locală a fost invitat la nunta din regalia armată? De ce este aceasta tot la fel de sexy ca un sex tape Beryl Reid lipsește? În cazul în care cea mai bună scenă într-un film este o femeie urinat în ploaie, ar trebui să fie luate în considerare filmul un eșec?