PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Momentum (2015) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Momentum Urmărire disperată
Gen: Actiune, Thriller
Scenariu: Adam Marcus, Debra Sullivan
IMDB: 5.5
Regizor(i): Stephen S. Campanelli
Actori: Olga Kurylenko, Lee Raviv, Jenna Saras, James Purefoy, Morgan Freeman

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

“Diamond Heist eșuată” a fost jumping off punct pentru zeci și zeci de thrillere a lungul anilor, care acoperă totul, de la lui Quentin Tarantino Reservoir Dogs a Noel Clarke Brit film Momentum 4.3.2.1. O astfel de infracțiune este elementul central al deschiderii violent la Momentum debutul regizoral Stephen Campanelli, care aruncă Quantum of Solace Bond girl Olga Kurylenko ca o femeie de acțiune pe termen.

După partenerii ei din criminalității sunt uciși cu brutalitate de Assassin dl Washington (James Purefoy), Alexis (Kurylenko) începe o luptă pentru viața ei în care ea trebuie să utilizeze fiecare dintre ei set special de abilități. În posesia ei alături de diamante este o unitate flash care ascunde un secret întunecat care implică un senator american (Morgan Freeman, dovedind el va apărea în literalmente nimic) și o conspirație care merge, în cel mai desăvârșit de clișee thrillerul, chiar în partea de sus .

Chiar de la off Momentum, problema cu Momentum este că nu are nici o idee în cazul în care la pitch tonul. Momente de comedie incomode jar oribil împotriva violenței destul de șocant că culturile cu regularitate alarmantă. Caracterul James Purefoy, în special, segues între quippery clasă superioară și brutalitatea distinct murdar într-un ritm destul de remarcabil. E o diferență de tonuri care foarte puține filme ar putea jongla efectiv și una care fură Momentum de o mare parte din tensiunea. Există o dungă medie incomod la film și o imoralitate care nu-l câștigă.

Există, totuși, spoturi luminoase in forma de performanțele centrale duel. Kurylenko și Purefoy au o chimie țepos, care aduce filmul la viață, atunci când li se oferă posibilitatea de a Spar verbal. Având în vedere că chimie, este o rușine că dialogul, de la scris, duo Adam Marcus și Debra Sullivan, este de multe ori incredibil de copt și ambalate cu clișeu, cu solemnitate chiar Purefoy lui nu reușesc să-l ridica. Solemnitate, de asemenea, este complet absent din aspectul trecătoare Morgan Freeman, care este însăși definiția telefonând-o în.