Molly’s Game (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Aaron Sorkin
Actori: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner
An: 2017
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Molly’s Game

Molly’s Game este un film biografic care urmărește povestea tinerei Molly Bloom, o fostă schioare profesionistă. Care la sfârșitul anilor 2000 a devenit cunoscută sub numele de „prințesa poker-ului“ din Los Angeles. Încă din copilărie, Molly a fost talentată, strălucitoare și încăpățânată. După ce nu a reușit să se alăture echipei olimpice, ea a decis să-și ia un an liber înainte de a începe dreptul, cu intenția de a obține un loc de muncă în Los Angeles.

loading...

Din cauza unei acumulări de coincidențe, precum și a abilităților sale de afaceri neexploatate, timp de opt ani. Bloom a organizat jocuri de poker clandestine cu mize mari, frecventate de magnați, sportivi de elită și vedete de la Hollywood. În cele din urmă, ea a fost investigată de FBI, care a urmărit activitățile sale criminale până când a fost prinsă într-un raid. Care a implicat 17 agenți înarmați. Singurul ei aliat a fost avocatul ei, Charlie Jaffey, care a aflat că Molly era mult mai mult decât tabloidele au determinat lumea să creadă.

După cum a afirmat anterior Brian, coerența tematică se manifestă uneori în expedierea festivalului în mod accidental. Pe măsură ce diferite programe s-au schimbat, acoperirea a fost schimbată. Iar un laptop rupt a fost fixat de Geniuses dedicat, am ajuns să acopăr trei filme la TIFF de la scriitori / regizori aclamați. Toți fiind ușor de recunoscut fie prin subiectul lor, fie prin abordarea lor specială.

Armando Iannucci a construit o carieră de succes cu privire la satirizarea naturii corupte și de scurtă durată a politicienilor. Care aparent lucrează pentru a ajuta masele, dar care se ajută singure. Deși cel mai bine cunoscut pentru emisiunile sale de televiziune “The Thick of It” și mai mult succesul său, mai puțin viclean, adaptarea americană “Veep”.