Molly Moon și incredibila carte a hipnozei (2015) Film Online Subtitrat


Titlu original: Molly Moon and the Incredible Book of Hypnotism
Regia: Christopher N. Rowley
Actori: Raffey Cassidy, Emily Watson, Dominic Monaghan
An: 2015
Gen: Familie
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Molly Moon

Molly Moon duce o viață grea într-un orfelinat rece și dărăpănat, condus de Domnișoara Adderstone, o femeie cu principii crude. Într-o zi, găsește o carte despre vechea artă a hipnotismului. Va reuși oare să învețe să folosească hipnoza pentru a-și schimba viața sau pentru a-l lua înapoi pe cel mai bun prieten, Rocky, care a fost adoptat?


Trailer Molly Moon


Review Molly Moon

Un film de familie minunat evidențiată de un spectacol minunat magic de Emily Watson. Ca de obicei, Watson se aprinde pe ecran în fiecare scenă în care ea apare. Si puterea talentului ei iradiază întregul film Molly Moon și incredibila carte a hipnozei. Nu există nici o îndoială că este actorul cel mai talentat al timpului nostru și cariera ei este marcată de un spectacol magnific după alta. Chiar și în roluri recomandate sau de sprijin, ea reușește cumva să domine pe ecran și de a face chiar și o medie de film ceva foarte, foarte special.

Acest film este cu siguranță o vitrină de amenajare pentru munca ei uimitoare și, sperăm, ceea ce face aici, va fi bine observat și la momentul amintit Oscar. Ea este destul de restante pentru un premiu al Academiei și este un scandal pe care ea nu a fost acordat de către unul acum pentru spectacolele inspirate pentru care ea a fost nominalizat.

Acest lucru are ca scop copii, evident in Molly Moon și incredibila carte a hipnozei, și nu am citit cărțile acest lucru se bazează pe. Dar tu a lua o idee destul de bună, despre ce este vorba (caracterul și totul). Este păcat că nu a avut succes, pentru că e distractiv inima usoara, cu o distributie de exceptie. Vă pot spune toată lumea a fost o explozie a face acest lucru.