Molly Hartley: Exorcizarea – The Exorcism of Molly Hartley (2015) film online subtitrat

Regia: Steven R. Monroe
Scenariu: Matt Venne
Actori: Sarah Lind, Devon Sawa, Gina Holden
Anul: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 4.6

loading...

Filmul The Exorcism of Molly Hartley începe cu o adolescentă, Laurel Miller (Jessica Lowndes), merge în pădure pentru a satisface prietenul ei Michael (Randy Wayne). El îi dă un cadou de ziua devreme, dar tatal ei (Jamie McShane) apare și cere ca ea pleca cu el. În timp ce unitatea de origine, Laurel îi spune că ea va fi căsătorească Michael, cât mai curând ea se transformă optsprezece. El descompune și cere scuze pentru ei, spunându-i că nu poate lăsa să împlinesc 18 ani, apoi se blochează intenționat mașina. Văzând că ea nu a murit, el a ucide cu o bucată rupt de oglindă, spunând că nu poate lăsa întunericul o ia.

Filmul The Exorcism of Molly Hartley trece apoi să prezinte o zi în cazul în care în vârstă de 17 de ani, Molly Hartley (Haley Bennett) este înjunghiat în piept de către mama ei deranjat Jane (Marin Hinkle) cu o foarfecă de perechi la o zi după școală. Deși ea supraviețuiește și rana ei este vindecat cu doar o cicatrice rămasă, ea este încă bântuit în visele ei și aude lucruri din cauza experiență înfricoșătoare. Molly locuiește cu tatăl ei, Robert (Jake Weber) și mama ei este blocat într-o secție mental în afara orașului sa mutat recent la. Tatăl ei se înscrie într-Molly o școală nouă pentru a ajuta cu trauma și să înceapă o viață nouă. Cu toate acestea, ca se apropie ziua ei XVIII, Molly trebuie să se ocupe cu atât stresul de a fi un student nou și cu coșmarurile continuă ea are de atac mamei sale. Joseph Young (Chace Crawford), unul dintre colegii lui Molly, încearcă să o ajute; Cu toate acestea, Molly începe să afișeze simptome de același psihoza, care a avut controlul asupra vietii mamei sale.

Într-o noapte, mama ei scapă și încearcă să o răpească, dar Molly scapă. În dimineața următoare, ea este încolțit de Jane și descoperă că ea și alții care împărtășesc preocupările mamei sale, vrea să o omoare, pentru ao salva de o viață prestabilit ca un slujitor lui Satan. Este dezvăluit faptul că Molly a murit ca urmare a unui avort spontan și părinții ei a făcut un pact cu diavolul deghizat ca o femeie pentru a salva viata ei. Termenii acordului au fost de așa natură încât Hartleys ar avea doar Molly până ziua ei de naștere al XVIII-lea, atunci ea ar aparține diavolului. După Jane este ucis accidental de care se încadrează în jos la podea și pe tatăl ei bate afară, Molly se transformă în Joseph pentru ajutor a descoperi că el este unul dintre ei și-a stabilit-o pe sus, prin luarea ei la casa lui.