Mojave (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Thriller
Scenariu: William Monahan
IMDB: 5.5
Regizor(i): William Monahan
Actori: Matt Jones, Mark Wahlberg, Garrett Hedlund, Dania Ramirez

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Când cel mai recent film Mojave de scriitor-regizor se concentrează asupra turbulențelor și sufletul căutarea mentală a unui regizor-scriitor, se poate presupune doar că există un fel de călătorie autobiografică în joc. William Monahan, care a castigat si Premiul Academiei pentru scris scenariul pentru filmul lui Martin Scorsese “The Departed”, nu doar asta cu al doilea efortul său de regie “Mojave.” În timp ce povestea poate fi fantastic, comentariile sale asupra sistemului Hollywood este fără echivoc. Din păcate, tonul neregulat filmul este o altă poveste.

Garrett Hedlund joacă Thomas, un regizor bogat și faimos care asociații în deșertul Mojave, fie pentru un pic de cautare suflet sau să se bea în obliterarea (eventual ambele). Acolo, el a dat peste un vagabond de înfiorător pe nume Jack (Oscar Isaac), care sportive parul lung si o borseta si poarta o pușcă. Jack împărtășește povestea ispitirii lui Isus de diavol în pustie într-o încercare slabă de a dovedi priceperea lui intelectuală. “Am tendința spre de fantastic”, spune el. Dar în cele din urmă pușca devine o problemă, și o altercație fizică a urmat duce la moarte subita in desert.

De acolo, ar fi făcut mai mult sens dacă “Mojave” a rămas de două-om tête-a-tête în deșert; menținerea aer de mister ca cei doi vânate reciproc în sălbăticie. În schimb, filmul revine ciudat înapoi la Hollywood și explorează politica sa cinematografice. Acolo, Mark Wahlberg joacă un cocs-dealer over-the-top transformat producator de film care dă târcoale în halat de baie și joacă la fiecare stereotip bogat și exigent. Că el devine o țintă Jack urmează Thomas LA și continuă să-l tulpină sugerează că Monahan avut unele furie avea nevoie să-și exprime la sistemul de studio – nu că se constată o expresie apt în terenul care urmează.

Motivele, fie caracter sunt neclare, dar care pare intenționată, cum spune Jack mai devreme în deșert, “Sunt în răutatea nemotivată. Sunt un om Shakespeare.” Asta ar putea fi o justificare corect pentru ambiguitate, dar există o diferență între motive neclare și cele subscrise, și soarta nefericita a personaje feminine Monahan implică acesta din urmă. Thomas amanta franceză (Louise Bourgoin) pluteste in jurul în haine florale și preface interes în faptul că Thomas a “un Stalker.” E o ființă eterică care există pur și simplu pentru a da Thomas altă persoană pentru Jack să amenințe; montarea cu ușurință în “femeilor în frigidere” tropul.

Problema general cu filme online “Mojave” este că cele două tonuri nu ochiurilor de plasă bine împreună, până la punctul în cazul în care se pare că nu se poate decide Monaghan dacă vrea să facă o de rău augur neo-vest sau o satiră întunecat. Din fericire, actori de plumb a comis regizor facem unele dintre problemele povești suportabil. Povestea de acest tip de oameni care prevăzute în pustie, în căutare de sens poate deveni iritant, în funcție de măsura în care personajele lor sunt de disprețuit, dar din fericire căutător Hedlund lui este cu adevărat simpatic. Fares Isaac chiar mai bine, oferindu-caracterul lui Jack o margine tumultoasă traznita. Tendințele excentrice lui Jack marca ocazii în care script-Monahan strălucește într-adevăr, așa cum Jack preia in casa unui bogat străin Hollywood Hills, sportive Speedo lui roz și chat cu un pudel confuz.