Mobius (2013) film online subtitrat

Regia: Eric Rochant
Actori: Vicky Krieps, Jean Dujardin, Tim Roth, John Lynch, Wendell Pierce, Vladimir Menshov
Anul: 2013
Gen: Drama, Thriller
Durata: 103 minute
IMDB: 6.1/10

loading...

Când cortina (a se citi: de munte) este tras în cadrul de deschidere a Möbius Eric Rochant lui, prezintă Monte Carlo, scârțâie-curat Disneyland a celor bogați, și ei Monaco-este-the-new Elveția-etosul cu genul de fanfaronada Sonic (nu mai vorbim de font titlu ostentativ) de obicei rezervate pentru epopei ale Bibliei și mediu dvs. de Christopher Nolan cap-twizzler. Dar agreabil plictisitoare,-călare gen Povestea Mobius, care împarte timpul său în mod egal între cele cu mize mari spynanigans care se leagă RLF Rusiei cu nostru CIA și Jean Dujardin și Cécile De France de chilotei-preparare frișcă batistă-panky, ar fi putut fi mai bine servite cu un pic de mai mult „Cine este ZoomIn” Cine? „decât trimise din cer cântul gregorian pe coloana sonora.

Rochant, a cărui turnare de Wendell Pierce într-un rol minor ca un CIA puncte operative la afinitate său pentru sârmă, nu chiar aduce niveluri David Simon pasă de anchetă critice la această poveste nu-așa-înalt. Și filmul, mai puțin educație civică lecția decât dramă camera, este cu atât mai bine pentru el, menținerea unpretentiously sensul său de intrigi cooly pe suprafata. Când De France, de obicei nuanțată ca un bâzâit financiar francez-american, in Mobius, Alice Redmond, care a ostracizat din SUA pentru a aduce Lehman Brothers jos, este solicitat de către Ivan Rostovsky (Tim Roth), magnatul de afaceri și client ea a cerut să vizeze, dacă e purtand un fir (ea este), ne ferite de close-up cu privire la orice margele de colectare sudoare pe frunte. Chiar și atunci când spionaj povestea lui ia dimensiuni geopolitice actuale-ish, aducând întreaga situație Iran în amestec, Rochant evită complicatie supra-pompos eassayistic care simbolizeaza globetrotter porno politic, cum ar fi Syriana.

Mobius face o multime de ori cu jumătate de inimă sau du-te-nicaieri încearcă la caracterizarea (există tatăl bolnav, american Alice pentru nici un alt motiv decât pentru conectarea lui Skype norocos), și-l dezvăluie intermitent o mână extrem de grea, chiar dacă are un sentiment de umor despre toate, cu excepția, că este, pentru moment nefericit atunci când unele terorist explică condescendență pentru ofițer Dujardin rus de informații, Moise, sensul benzii Mobius. Anterior, De France și Dujardin întâlni sexy la Club Destin, în cazul în care Oglinzi „v-ati ascunselea” blares ca un mascul și dansatoare pus pe un ochi-inspirat Wide Shut striptease. Alice este orb la adevărata identitate Moise (el pretinde a fi un scriitor), dar este pus în afara destul de către toate ascunderea, căutând, cu ochii-larg-inchidere joc în interiorul clubului pentru a sugera ironic o excursie rapid la clubul Apocalipsa, în cazul în care Tonuri de Club de mai Pitchfork-friendly-i călăuzească spre apartamentul ei dormitor.

Alice si Moïse va boink de două ori în timpul mersului timp nimic filmului prea cald, dar fixare ciudat și de lungă durată Rochant pe De France ajunge la orgasm de două ori într-o singură sesiune permite Mobius a transforma în mod neașteptat de la un low-mize Notorious la un high-end Diaries pantofi Red . Există o convorbire telefonică cu generozitate pus în scenă, deghizat palpitant între perechea târziu în film Mobius, care este binevenită pentru sugerând că chimie cuplul ar fi-e plina cu mai mult de posibilități doar sexuale. Dar e în cele din urmă a evoluat eroic „O” față de France, care dezvăluie cel mai convingător Möbius nu ca un studiu al proprietăților non-orientabile ale geopoliticii moderne, ci ca o articulare aburos cu gust de cocoș Dujardin lui fiind nava perfectă prin care spațiul aparent euclidian de la fața locului feminin G este încălcată cel mai mare succes.

Comentarii: