Moarte subită – The Casual Vacancy (2015) Serial Online Subtitrat


Actori: Rory Kinnear, Emily Bevan, Michael Gambon, Silas Carson, Joe Hurst
An: 2015
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Mister
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Moarte subită – The Casual Vacancy SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:


Sinopsis Moarte subită – The Casual Vacancy

Bazată pe bestseller-ul scris de J.K. Rowling, această dramă în trei părți explorează viața unui oraș din Anglia, aparent idilic care, de fapt, ajunge să fie zguduit de niște revolte declanșate de un loc vacant în consiliul parohial local.


Trailer Moarte subită – The Casual Vacancy


Review Moarte subită – The Casual Vacancy

Cu străzile sale pavate și o mănăstire veche, Pagford (Anglia) pare locul perfect, dar, în spatele fațadei sale, se află un oraș în război. Bazat pe bestseller-ul din 2012, scris de celebra autoare J.K. Rowling (romanele “Harry Potter”). Producția “Moarte subită” este o dramă pentru adulți, care aduce la viață războiul mocnit dintre părinții bogați și cei săraci, copii și părinți, soți și soții, profesori și elevi. În momentul în care votul pentru deciderea viitorului casei Sweetlove – un centru comunitar din Pagford – era în desfășurare.

Moartea subită și neașteptată a unui membru din consiliul parohial, Barry Fairbrother, creează un vid de putere care macină orașul și acționează ca un catalizator pentru lupta dintre locuitorii săi. În timp ce vecinii aleg în grabă de partea cui să fie, cursa devine extrem de personală, atunci când cel mai întunecat secret despre candidați este dat în vileag pe internet de un blogger necunoscut, provocând indignare și controverse. “Moarte subită” este o poveste despre tulburări politice și conflictul de clasă, presărată cu elemente de comedie și de tragedie și analizează efectele morții și profunzimea moralității.

Cele trei episoade ale ecranizării romanului semnat de J.K.Rowling sunt o incursiune în zona 100% British din Midsomer Murders (și Hot Fuzz) și sunt fix antidotul pentru serialele cu prea multe sezone și prea puțin bun-simț narativ. Pariul riscant al celebrei autoare a romanelor cu Harry Potter se transmite frumos și succint pe televizoare.