PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Moana (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Ron Clements, Don Hall
Actori: Auli’i Cravalho, Dwayne Johnson, Rachel House
An: 2016
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Moana

Este o adolescenta rebela care locuieste pe o insula din Oceanul Pacific si nu intelege de ce poporul sau a renuntat brusc la incercarea de a descoperi noi teritorii. Decide sa infrunte marea si, in timpul acestui periplu, il intalneste pe Maui, un semizeu putin cam laudaros. In compania sa, descopera cu surprindere ca are abilitatea de a stapani elementul lichid si ca oceanul este prietenul sau. Duoul se lanseaza intr-o calatorie epica, presarat de aventuri si peripetii si intalnesc popoare mai mult sau mai putin ostile. Un periplu in cadrul caruia Moana va invata sa isi depaseasca limitele.

Moana nu se reinventeze povestitor cât mai rar puține filme vreodată va fi. De fapt, ea depinde de formula Disney pe care știm cu toții. Dar, ceea ce face este să ia toate cele mai mari aspecte ale filmelor uimitoare sau semnificative și le aduce împreună pentru a crea o experiență extrem de coerent, amuzant, trist, empatici, si emotionanta. Și, procedând astfel, se pune intr-o mare de emoție.

Au existat atât de multe aspecte ale atat de multe filme diferite pe care am simțit acest film a atras de la. Mulan, Pocahontas Împăratului New Groove, Hercules, Mica Sirena, Zootopia, Găsirea Dory, Kubo și siruri de caractere Doi, Lilo & Stitch, congelate (într-un mod bun), chiar si The Legend of Zelda: Wind Waker, deși asta e joc. Toate acestea au venit în minte și părea să inspire Moana într-un mod care nu m-am așteptat sau gândit vreodată a fost posibil, și asta doar pentru a numi doar câteva.


Trailer Moana