Misterul înălţării – Risen (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Kevin Reynolds
Actori: Tom Felton, Peter Firth, María Botto, Joseph Fiennes, Antonio Gil
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Drama
Durata: 107 minute
IMDB: 6.7

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Trailer Misterul înălţării – Risen (2016)

Sinopsis Misterul înălţării – Risen (2016)

Misterul înălţării – Risen este povestea biblică a Învierii, văzută prin ochii unui necredincios. Clavius (Joseph Fiennes), un puternic tribun roman şi ajutorul său, Lucius (Tom Felton), primesc misiunea de a rezolva misterul reînvierii lui Isus (care în film poartă numele ebraic, Yeshua) şi de a afla adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în săptămânile de după crucificare, pentru a infirma zvonurile cu privire la un nou Mesia şi pentru a preveni o revoltă în Ierusalim.

Joseph Fiennes Clavius ​​este unul dintre cei robuști de conducere tipuri de om, un profesionist punct de vedere moral neutru, care are o trezire spirituala in timp ce faci o treabă murdară. Dupa ce supravegherea moartea a mai multor prizonieri ebraice, inclusiv Yeshua revoluționar (Iisus din Nazaret), el însuși desemnat de Pilat din Pont (Peter Firth) pentru a proteja pestera unde rămășițele lui Mesia presupus sunt a fi depozitate găsește. Cei doi soldați epuizat el atribuie sarcina de a obține beat și adormi, iar în dimineața următoare rămășițele au dispărut. Acesta este un coșmar de PR pentru romani. De-a lungul terenului se vorbește despre o revenire miraculoasă, și cu toate că Pilat și subalternii săi par speriat în mod corespunzător de perspectiva, la început ei o tratează în principal ca o problemă de gestionare a: împăratul este setat să viziteze în curând, iar când va ajunge pe teritoriul trebuie să să fie ferm sub control roman, nu se luptă insurgenții alimentate cu energie de știrea că Yeshua este încă acolo.

Și așa Clavius ​​trebuie să se comporte ca un detectiv, interogatoriu oameni care stiau Yeshua sau au fost în prezența Lui în zilele Sale finale, în speranța de a da seama ce sa întâmplat cu corpul. Nu putea fi un exemplu al Fiului lui Dumnezeu venind înapoi din morți, la urma urmei, pentru că ar fi un miracol! În timpul călătoriilor sale, Clavius ​​aude un martor după altul descrie Yeshua-care este, desigur, interpretat de Cliff Curtis, cinematografia americană modernă all-scop etnic ca un profet binevoitor cu puteri supranaturale. Și el începe să se întrebe dacă e pe partea greșită.