Misterele Fluviului – Mystic River (2003) Film Online Subtitrat

Regia: Clint Eastwood
Actori: Emmy Rossum, Marcia Gay Harden, John Doman, Laura Linney, Kevin Bacon, Tim Robbins, Sean Penn
Anul: 2003
Gen: Crima, Drama, Mister
Durata: 138 minute
IMDB: 8.0

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Când erau copii și creșteau împreună într-o parte rău-famată din Boston, Jimmy Markum (SEAN PENN), Dave Boyle (TIM ROBBINS) și Sean Devine (KEVIN BACON) își petreceau timpul bătând mingea pe stradă, așa cum făceau cei mai mulți băieți în cartierul lor din East Buckingham in filmul Misterele Fluviului – Mystic River. Nu se întâmpla niciodată ceva extraordinar în cartierul lor. Adică, până în momentul în care Dave a trecut printr-o întâmplare ce avea să le schimbe viețile pentru totdeauna.

Douăzeci și cinci de ani mai târziu, cei trei se regăsesc la un alt eveniment dramatic din viața lor, la uciderea fiicei de 19 ani a lui Jimmy. Fiind acum polițist, Sean primește cazul, iar el și partenerul său (LAURENCE FISHBURNE), trebuie să rezolve crima aparent lipsită de motiv. Ei trebuie, de asemenea, să fie cu un pas înaintea lui Jimmy care este răvășit de furie și vrea să îl găsească pe criminalul fiicei sale.

Având legătură cu crima printr-o serie de circumstanțe, Dave este nevoit să se confrunte cu demonii propriului trecut. Demoni care amenință să îi distrugă căsătoria și orice speranța ar avea pentru viitor. Pe măsură ce investigația se concentrează asupra celor trei prieteni, are loc o poveste Misterele Fluviului – Mystic River de rău-augur ce se referă la conceptele de prietenie, familie și inocență pierdută prea repede.

Deși elemente în joc “Misterele Fluviului – Mystic River”, în funcție de forma de poliție procedural, filmul este mai mult decât simpla întrebare de vinovăție. Este vorba despre durerea spirală de-a lungul deceniilor, despre secretele nespuse și suspiciunile neexprimate. Și este foarte mult despre loialitatea private ale soți și soții. Jimmy spune că va ucide persoana care a ucis fiica, și nu avem nici un motiv să-l îndoi, mai ales după ce angajează criminali de proximitate pentru a efectua propria lor investigație.

Linney in Misterele Fluviului – Mystic River, ca soția sa, are o scenă în care ea răspunde nevoia lui de răzbunare, și nu este rezonabil să se compare caracterul ei de a Lady Macbeth. Harden, așa cum Celeste, soția lui Dave, încet începe să se îndoiască povestea soțului ei despre care îi jefuiește și acțiunile îndoielile. Vom vedea o soție extrem de loiali și un altul care bănuiește a fost excluși de la unele nișă profundă a sufletului soțului ei.

Deși povestea Misterele Fluviului – Mystic River ajunge în cele din urmă, la o soluție, nu este vorba despre o soluție. Este vorba despre călătoria, și oferă fiecare dintre actorii lui cu scene care testează limitele lor. Atât Penn si Robbins a crea suspans urgentă și taie răsuflarea în care acestea sunt eco-examinate de către poliție. Există tensiuni între Whitey, care crede că Dave este în mod evident vinovat, si Sean, care este reticenți în a suspecta un prieten din copilarie. Există astfel de bazine adânci de ură și sânge pofta înconjoară înmormântare pe care dorim să o explozie în orice moment, și totuși personajele sunt toate în interior, mocnit.

Și întotdeauna în acea zi, în trecut, persistă în amintirile lor. Cei trei băieți au fost scris numele lor in beton umed, atunci când doi oameni într-o mașină a condus în sus, fulgeră o insignă și a luat unul dintre băieți departe cu ei. Flashback-uri arată că el a fost abuzat timp de zi. Compunere suferința lui a fost neliniștea ceilalți doi băieți simțit întotdeauna despre el; Poate că ei nu au înțeles pe deplin ce sa întâmplat cu el in filme online Misterele Fluviului – Mystic River, dar într-un sens care nu mai simțit la fel despre prietenul lor încălcate – al cărui nume, pe jumătate terminat, rămâne în beton ca o viață întreruptă în midstream.