Misiune în spaţiu – Gravity (2013) film online subtitrat

Regia: Alfonso Cuarón
Actori: George Clooney, Sandra Bullock, Ed Harris, Orto Ignatiussen, Paul Sharma
Anul: 2013
Gen: SF, Thriller
Durata: 91 minute
IMDB: 7.9

loading...

Alfonso Cuarón lui “Misiune în spaţiu”, despre astronautii se confruntă cu dezastre, este un film foarte mare și orbitor tehnic. Vizionarea Sandra Bullock și spacefarers George Clooney mergem cu privire la afacerea lor, s-ar putea simți pentru prima dată de la “The Right Stuff”, probabil, care a blockbuster la Hollywood prinde esența unui loc de muncă pe care mulți nu se poate imagina fără senzație de amețeală. Panoramele de astronauti rostogolea împotriva starfields și plutitoare prin stații spațiale sunt atât informative și minunat.

Dar lucrul cel mai surprinzător și impresionant despre “Misiune în spaţiu” nu este la scară sale, suspans sale, sau sensul său de mirare; este că, în inima sa, nu este în primul rând un film despre astronauti, sau spațiu, sau chiar o anumită catastrofă. Uneori joacă ca o versiune high-tech de naufragiu sau pustie poveste de supravietuire, care se întâmplă să aibă loc printre stele, și că s-ar potrivi bine pe un dublu-proiect de lege alături de “Deliverance”, “127 Hours”, “Cast Away”, “Rescue Dawn” sau viitorul “totul este pierdut.” Pentru toate exterioarele sale uimitoare, este foarte preocupat cu interioare emoționale, și merge cu privire la explorarea ei cu simplitate și sinceritate, permițându chipuri și voci ale actorilor lui poarte povara de sens. Este un film despre ce se întâmplă cu psihicul, precum și organismul în urma catastrofei.

Nu de conținut să respecte agonizante detaliile fizice ale luptelor astronauților, “Misiune în spaţiu” merge adânc în sentimentele un caracter, Bullock Dr. Ryan Stone, un călător spațiu pentru prima dată, care placi transfer alături de Clooney Matt Kowalski a repara Hubble telescop. Atunci când resturile distruge telescopul și plimbare lor de origine, Ryan se trezește Marooned în orbită alături de Kowalski, luând un curs intensiv neinvitat-la gestionarea dezastrelor, de învățare tot ce se poate de la ei partener mai experimentat, care se luptă pentru a controla bataile inimii anxietate care flutură pe de coloana sonora impreuna cu respirația ei superficială și șuieratul sporadice de jeturi rucsac de propulsie.