Misiune Imposibila – Mission Impossible (1996) Film Online Subtitrat


Regia: Brian De Palma
Actori: Tom Cruise, Jon Voight, Emmanuelle Béart
Anul: 1996
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
Durata: 110 minute
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Misiune Imposibila – Mission Impossible

Nu sunt sigur că ar putea trece un test pe teren de “Misiune Imposibila” Consolare mea este că scenariștii probabil nu a putut, fie. Povestea este un labirint aproape de nepătruns de după Războiul Rece dublu-abuzive, dar detaliile greu chestiune. Totul este un set-up pentru secvențe Chase senzaționale și o operațiune delicată furt calculator. Intercalate cu cele mai fiabile de standbys film spion Misiune Imposibila, întâlnire la miezul nopții sub un felinar într-un capital străin rece.

Stele Tom Cruise ca Ethan Hunt, spion profesionist, a cărui misiune, pe care el alege să accepte. Este de a preveni furtul de un fișier electronic care conține nume de cod și identitatea reale ale tuturor agenților duble Americii. Nu e de ajuns pentru a opri pur și simplu tip; Cruise si echipa sa (inclusiv, de asemenea, Jon Voight, Kristen Scott Thomas și-Emmanuelle Béart). Sunt rugați să fotografieze inamicul în actul de a fura informații, apoi urmați-l până când se trece de-a lungul.

Acest proces implică o listă de verificare a Rece spycraft Război și clișee: Optică cu built-in camerele de televiziune, microfoane ascunse, laptop-uri, agenți în deghizare elaborate, explodează mașini, knifings, impuscaturi, organisme răstoarne într-un râu, etc. Desigur întreaga secvență centre în jurul o recepție diplomatică în Praga.

Pentru că “Misiune Imposibila” a fost regizat de Brian De Palma, un maestru al genului thriller și spirit viclean hitchcockian (“Blow Out”, “Corpul Double”), este o misiune aproape imposibilă de a lua complot serios. El este mai mult preocupat de stil decât de poveste, care este înțelept, deoarece în cazul în care acest film se opri vreodată să se explice că ar lua foarte mult timp.


Trailer Misiune Imposibila – Mission Impossible