Misiune Imposibila 3 – Mission Impossible 3 (2006) Film Online Subtitrat


Regia: J.J. Abrams
Actori: Michelle Monaghan, Ving Rhames, Philip Seymour Hoffman, Tom Cruise
Anul: 2006
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
Durata: 126 minute
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Misiune Imposibila 3 – Mission Impossible 3

Ethan Hunt este în unele privințe cel omul curios în istoria filmului de acțiune. În “Mission: Impossible” (1996), el a riscat viața pentru a (citez din comentariul meu original) “a preveni furtul unui fișier electronic care conține nume de cod și identitatea reale ale tuturor agenților duble America.” Dar Ethan (Tom Cruise) trebuie să împiedice acest furt, după cum se întâmplă, pentru că în primul rând el trebuie să “fotografieze inamicul în actul de a fura informații, apoi urmați-l până când se trece de-a lungul. in Misiune Imposibila 3” Terenul implică, de asemenea, utilizări esențiale pentru măști și elicoptere latex, dintre care unul zboară prin Chunnel din Anglia în Franța, care este dificil, avand in vedere lame elicopter sunt mai late decât Chunnel.

În “Mission: Impossible II” (2000), Ethan trebuie să se oprească un personaj negativ care are un virus mortal: Douăzeci și patru de ore de la expunere, vei muri. Eroina (Thandie Newton) nu, cu toate acestea, a supraviețui la sfârșitul filmului, lăsând la dispoziția ei pentru sequel, deși de “Misiune Imposibila 3,” Ethan Hunt este angajat la o asistentă medicală dulce pe nume Julia (Michelle Monaghan), care crede că este un inginer de control al traficului pe autostrada.

Elicopterele sunt implicat din nou, și Ethan se indragosteste de vechi masca latex truc din nou, și chiar folosește un latex se masca, pentru ca si altii pot fi păcălit și el nu trebuie să se simtă atât de rău in Misiune Imposibila 3. Într-un joc de cuvinte vizual frumos, elicopterele se confruntă mori de vânt gigant generatoare de energie în deșerturi in apropiere de Berlin, care seamana ciudat de deserturi in apropiere de Palm Springs.


Trailer Misiune Imposibila 3 – Mission Impossible 3