Misconduct (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Shintaro Shimosawa
Actori: Anthony Hopkins, Al Pacino, Josh Duhamel, Alice Eve, Glen Powell, Julia Stiles, Malin Akerman, Chris Marquette
Anul: 2016
Gen: Drama, Thriller
Durata: 106 minute
IMDB: 5.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Filmul Misconduct incepe cu Anthony Hopkins la fel de puternic farma bigwig Denning având o spat intensă cu trofeu prietena Emily (Malin Akerman), ceva despre dacă-te; nu îl-do-X-I-voință-do-Y, așa cum este obiceiul. Emily se stinge într-o acces de furie și Denning devine în curând un text cu o imagine de Emily cu o buza spartă. Hopa, ea a fost răpită, și, în curând Denning este consultarea cu un expert ostatic-negociere jucat de Julia Stiles. La scurt timp Denning este într-o galerie de artă cu o geantă conținând un cuplu de milioane în cupiuri mici, și ajunge sa fie prins la lovit pe un tip care toți din lume delimitată a filmului Misconduct, și în afara ei, știe în mod automat este doar un comerciant de artă Doofy. Până în prezent, astfel încât “Bine” și o ridicare din umeri.

Apoi, există o tăietură, și un titlu vine citit “O săptămână mai devreme.” Într-o bănuiește că acest film, scris de Simon Boyes și Adam Mason, care au fost, de asemenea, în spatele 2012 a lui “Junkie” din Misconduct, în regia lui Shintaro Shimosawa, debutând HELMING după loial co-producătoare de unele filme “pică” și mai multe trebuie să-evite serii de televiziune, a suferit un pic tinichigerie, înainte de intrarea sa, pentru că structurarea flashback servește nici un scop, cu excepția pentru a deschide filmul cu o secvență relativ strălucitoare de evenimente oferind mai multe dintre denumirile sale mai mari. În “O săptămână mai devreme” teren suntem blocați pentru un timp cu Josh Duhamel, șmechere low-om-on-the-pol într-o firmă de avocatură mare de timp. A ajuns doar o rezolvare bunuri pentru o văduvă al cărei decedat in filmul Misconduct, a lăsat nici un testament, așa că are în mod clar de competențe, dar există, de asemenea cel mai bun prieten său hacker. “Nu este inseala dacă tipul bun câștigă,” Ben smirks la un moment dat. Mai târziu, în film, un prieten, încredințându Ben cu un pistol, îi spune: “Dacă poliția te prind cu aceasta, că vor trage primul și de a pune întrebări mai târziu.”

Dialogul din Misconduct este doar umplut cu pietre mici ca asta. Oricum, Ben primeste curând mai multe comunicate de auto-aceeași Emily ne-am văzut stând în picioare la Anthony Hopkins. E o prietenă veche a lui Ben, iar ea îl oferă mai multe varietăți de fructe interzise in Misconduct: varietatea carnal standard problemă, și un fișier de e-mail-uri ce demonstrează că șeful ei / prietenul mințit egregiously despre un proces de droguri dezastruoase. Căsătorit Ben refuză să facă sex cu Emily (scena în care el face acest lucru este însoțit de o temă muzicală șocant kitsch, de Federico Jusid, care nu ar suna din loc într-o imagine softcore 1990 Shannon Whirry), dar la cale un iepure schemă -brained a aduce în jos Denning, folosind aceste e-mail-uri foarte ilegal obținute. Ceea ce ar putea merge prost? Ben face pas de a șefului firmei sale. Asta e nimeni altul decât Al Pacino, sportive, un cioc (giveaway mort acolo) și implementarea accent sudic scandalos (filme online Misconduct este stabilit în Louisiana, deși îi lipsește pentru orice fel de caracter regional fel) (de asemenea, oricare ar fi întâmplat cu Shannon Whirry? I întreb uneori).