Miracles from Heaven (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Patricia Riggen
Scenariu: Christy Beam, Randy Brown
Actori: Queen Latifah, Kylie Rogers, Jennifer Garner
Anul: 2016
Gen: Drama
IMDB: 6.5

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Miracles from Heaven (2016)

O tânără fată diagnosticată cu o boală digestivă rară are parte de o vindecare miraculoasă după ce supravieţuieşte unui terifiant accident.

Trailer Miracles from Heaven (2016)

Review Miracles from Heaven (2016)

Una dintre scenele cele mai pregnant este, de asemenea, una dintre cele mai subevaluate ca Anna și tânăra fată în patul de spital de lângă ea (Hannah Alligood). Care se lupta cu cancerul, discuta dacă le e frică de moarte. Sinceritatea pe ecran în scenariul lui Randy Brown, și în scenele de mai târziu. Când Anna suferă de depresie și Christy recunoaște că credința ei este atât de distrusă încât ea nu poate chiar mai ruga, reprezintă un echilibru de bun venit de emoție și de ton.

În cele din urmă, deși, filmul este despre posibilitatea de miracole. Cel mai mare și mai bizare dintre ele toate Reculul acasă atunci când Anna a renunțat la speranță și fără tragere de inimă este de acord să urce copac Cottonwood că mare ol ‘în curtea din fata familiei cu sora ei mai mare. Abbie (Brighton Sharbino), ultima dată. Ramura ei stă pe drum dă și ea scufundă în trunchiul copacului tubular pentru siguranță.

Doar pentru a fir cu plumb 30 de picioare la pământ și aterizează pe capul ei. Din nou, acest lucru este tot în trailer și în cartea, dar într-o poftă de mâncare aparent neplauzibile. Nu numai că poate supraviețui Anna meniurile fără nici o zgârietură, ea a vindecat de boala ei intestinale.

Ea apare, de asemenea, din dezastrul cu o poveste vie despre a lăsa corpul ei și de a merge la cer. Un loc atât de vibrantly, plin de culoare pastorală vei jura că ai văzut-o în nenumărate reclame pentru alergie la medicamente. (Efecte vizuale nu sunt costum de puternic al filmului.)