Minunea – Wonder (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Stephen Chbosky
Actori: Julia Roberts, Jacob Tremblay, Owen Wilson, Mandy Patinkin
An: 2017
Gen: Drama, Familie
IMDB: 8.1


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Minunea – Wonder

Bazat pe bestseller-ul omonim, filmul „Minunea” transpune pe marile ecrane povestea emoţionantă a lui August Pullman, un copil diferit, dar cu o inimă uriaşă. Pentru că s-a născut cu un chip diferit, a fost ferit de sistemul public de învăţământ din filmul online 2017 Wonder, însă acum Auggie se încăpăţânează să intre în clasa a V-a la o şcoală publică, unde va deveni un fel de erou pentru colegi.

În timp ce familia, noii colegi şi întreaga comunitate se trăduieşte să-l trateze cu înţelegere şi compasiune. Băiatul porneşte într-o misiune extraordinară care îi va uni pe toţi. Sşi le va demonstra cum o persoană nu se poate alinia normelor atunci când este născută să se remarce.

Ediţia de mai a revistei People i-a acordat Juliei Roberts din Wonder nu doar prima pagină ci şi titlul de „cea mai frumoasă femeie din lume”. Anunţul publicaţiei marchează a cincea oară când actriţa – în vârstă de 49 de ani. Este aleasă în fruntea clasamentului, dominat anul trecut de Jennifer Aniston.

„Sunt extrem de flatată”, a declarat Roberts la aflarea veştii. „Voi menţiona asta în felicitarea pe care le-o voi trimite soţilor Clooney anul acesta!”, a glumit ea. Roberts, căsătorită cu fotograful Danny Moder (alături de care are trei copii). A mai apărut sub titlul de „cea mai frumoasă” pe coperta revistei People în 1991 (când avea doar 23 de ani), 1999, 2005 şi 2010.

Actriţa, care a devenit celebră după rolul din Pretty Woman, crede că cea mai bună perioadă din viaţă abia acum începe. „În opinia mea, acum sunt la apogeul vieţii”, a menţionat. Despre ceea ce o ţine în formă şi îi păstrează aspectul tânăr şi atrăgător. Actriţa a vobit în mai multe rânduri până acum – de bază sunt sportul şi o alimentaţie sănătoasă.