Mindscape (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Thriller
Producator(i): Guy Holmes, Martha Holmes
IMDB: 6.5
Regia: Jorge Dorado
Actori: Brian Cox, Mark Strong, Taissa Farmiga

loading...

In Mindscape, John Washington (Mark Strong) este un om recent văduv care pot intra amintirile oamenilor. În trecut, John a folosit această capacitate de a ajuta la rezolvarea cazurilor penale, dar, după un accident vascular cerebral în timpul unei sesiuni care merge bine, el este lăsat în incapacitate de doi ani și ruinat financiar; el este o coajă de fostul său de sine. El încă detine casa de pe plajă, unde soția sa a murit, dar refuză să-l vândă. Disperat pentru bani, John cere vechiul său superioară, Sebastian (Brian Cox), pentru un loc de muncă nou. Cazul primește este cea a unei fete de 16 ani, dar genial tulbure, Anna Greene (Taissa Farmiga), care este în greva foamei. Tatăl ei vitreg (Richard Dillane) vrea trimis-o la o instituție psihiatrică care Anna este ferm împotriva. John este acolo pentru a determina dacă ea este un sociopat, bazat pe ceva care a avut loc la scoala ei internat, sau dacă ea este victima traume psihologice.

John și Anna începe sesiunile lor de terapie, concentrându-se pe timp de Anna la o școală de fete de prestigiu și mai multe incidente care au avut loc acolo. John se trezeste atras de Anna, dar este, de asemenea abtine de ei. Suspiciunile sale cresc, de asemenea, față de mama ei (Saskia Reeves) și tatăl vitreg, care crede el au angajat un om misterios pentru el umbra, precum și față de Sebastian, care învață John a reținut un fișier de pe Anna de la el din filmul Mindscape. Comportamentul Anna față John devine mai cochet și ea atrage un portret al lui cu legenda, “Tu ești singura mea loc sigur.”

John află că Anna a fost implicat într-o relație sexuală cu profesorul ei de fotografie, Tom Ortega (Alberto Ammann), care a luat poze erotice cu ea. Cu toate acestea, atunci când el interviuri Ortega, care este acum de servire timp în închisoare, el insistă asupra faptului că Anna a fost agresorul și-l înființat. Într-un alt sesiune, John și Anna a reveni la un incident la școala în care trei dintre colegii Annei au fost otrăviți. John acuză Anna a actului, dar ea dă vina pe un alt student in Mindscape, poreclit mousey (Jessica Barden). Cu toate acestea, atunci când Ioan interviuri una dintre fete otrăvite, spune ea mousey nu există. Anna este capabil să-și recâștige încrederea arătându-i o fotografie de mousey și Ana împreună.

John și Anna merge mai departe înapoi în amintirile ei din Mindscape și recupera o imagine de Sebastian apropie de ei ca un copil de patru ani, care provoacă John să creadă că Anna a fost molestat sexual ca un copil de Sebastian. John acuză șeful său de molestarea Anna, dar Sebastian ea neagă. John informează părinții Annei de diagnosticul și sugerează că nu instituționaliza fiica lor cum au plănuit. Înapoi la el acasă, John descoperă că semnătura pe poza Annei de el se potrivește cu unul presupune scris de mousey pe fotografie. Mergând prin anuarul Anna, el vede că fata de la amintirile Anna nu a fost poreclit mousey. Doar atunci el devine un telefon frenetic, fragmentară de la Anna.

John curse la ea acasă pentru a găsi că cineva a rupt în Mindscape. Din camera de securitate a casei, Ioan vede Anna, înnebunită de durere la descoperirea organele uciși de părinții ei, fugind într-panica de la un atacator nevăzut. Ioan numește poliția, se spune altcineva le-a solicitat deja, iar apoi urmeaza Anna în pădure. Ca poliția să înceapă să sosească, Anna vine la Ioan, îi spune ea este rău, iar apoi fuge. Poliție arestarea John pentru presupune atacarea Anna. Nu este sânge pe mâini și alte dovezi care pare să indice că a rupt în, drogat părinții ei, care sunt dovedit a fi încă în viață, și apoi a atacat-o.

După ce a fost arestat, interogat de poliție și închiși, John este vizitat de omul care a fost după el (Noah Taylor). Se pare că acest om este un alt detectiv de memorie care a fost efectuarea sesiuni cu John pentru a recupera adevărul despre Anna. Detectivul memorie concluzionează că Anna manipulat propriile amintiri in Mindscape, pentru a încadra Ioan ca ucigaș. În schimb, ea a inscenat propria probabil moartea, în scopul de a scăpa de părinții ei in Mindscape, care știa nu ar opri căutarea pentru ea în cazul în care ar fi fost în viață. John cere scuze lui Sebastian, care promite să utilizeze aceste noi informatii pentru a asigura eliberarea lui Ioan.

În altă parte din Mindscape, Anna aranjează să aibă John a trimis un singur trandafir roșu, împreună cu o poză cu ea deține un ziar recent, astfel că va ști ea este încă în viață. John, acum eliberat din închisoare, conduce la casa de pe plajă, unde el vede familia care a cumpărat-o stând fericit împreună pe veranda din față. John este capabil să se deplaseze mai departe cu viața lui și de a găsi pacea.