Mike meseriaşu – Magic Mike (2012) film online subtitrat

Regia: Steven Soderbergh
Actori: Alex Pettyfer, Channing Tatum, Olivia Munn, Cody Horn, Denise Vasi
Anul: 2012
Gen: Comedie, Drama
Durata: 110 minute
IMDB: 6.1/10 din 39604 voturi

loading...

Fie că sunteți un bărbat sau o femeie, a face bani de a permite oamenilor să împingă bani în interiorul dvs. g-string este, cred că putem fi de acord, umilitoare. Este, probabil, mai rau pentru femei, deoarece mari cheltuitori cu $ 2, probabil, port un vis vag de a dormi cu ele. În cazul decapanți de sex masculin, bănuiesc fanii lor de sex feminin sunt în căutarea mai mult pentru distracție și unele rade pe noapte fete lor afară.

Aș putea fi greșit în această privință. Am dreptate despre locul de muncă, cu toate acestea. Vanzarea dreptul oricui de a atinge zona genitala pentru un cuplu de dolari nu este o modalitate buna de a construi stima de sine. Steven Soderbergh lui “Mike meseriaşu” face ca acest argument cu un amestec de comedie viclean, dragoste, melodramă și unele rutine benzi remarcabil de bine organizate, care implică, băieți buni cu aspect Hunky. Am un sentiment că femeile se vor bucura de film mai mult decât bărbații.

Sau poate nu. Organismele sculptate pe ecran sunt un monument de narcisism; un tip care petrece ore pe zi îmbunătățirea Pécs și abdomenul lui poate oferi abilități de conversație limitate. Kelly Oxford, gospodina canadian care a castigat un contract de la Hollywood pentru tweets ei, doar de altă săptămână un tip de 260 de lire sterline decât un constructor de organism.”

“Mike meseriaşu” are fascinația cele mai multe filme de culise: Acesta arată un copil naiv în curs de elaborare în lumea show business. El este Adam (Alex Pettyfer), un frumos în vârstă de 19 ani, care îndeplinește Magic Mike (Channing Tatum) în timp ce lucrați pe un loc de muncă de acoperis. Mike dansuri trei nopți pe săptămână la Xquisite, o marjă mică de succes club de striptease Tampa. Mike aduce Adam de-a lungul la club, unde a fast-a vorbit de seful, Dallas (Matthew McConaughey). Puștiul nu are nici o dorință de a se dezbrace, dar este împins pe scenă purtând hainele de stradă și a spus să se dezbrace până la pantaloni scurți lui jockey. El este ciudat și jenat – și nu este surprinzător un hit enorm, pentru că doamnele cred că timiditatea lui este un act și-l iubesc.

“Mike meseriaşu” pare să știe multe despre cluburi de striptease masculin. Tatum a lucrat ca dansator, când a fost de 19; a fost co-produs acest film, care a fost scris de către partenerul său producerea, Reid Carolin. Noi învățăm care sunt regulile, modul în care este împărtășită de bani, și cum nu există venituri suplimentare în cazul în care băieții de oaspeți stele la petreceri private. Nu e umorul culise ca acești oameni musculare pulbere nasul lor și să se facă până ca regine burlesc, și o parte întunecată, ca copilul lui Adam începe să fie tras spre droguri in filmul Mike meseriaşu.