Mickey si Craciunul 2 (2004) film online subtitrat

Alt nume: Mickey’s Twice Upon a Christmas
Regia: Carole Holliday, Matthew O’Callaghan
Actori: Tress MacNeille, Jeff Bennett, Clive Revill, Shaun Fleming, Wayne Allwine
Anul: 2004
Gen: Animatie, Comedie, Familie
Durata: 68 minute
IMDB: 6.5/10 din 1063 voturi

loading...

Mickey si Craciunul 2 este un aptly numit-follow-up la lui Mickey Once Upon un Craciun, un direct-to-video facilitate lansat în luna noiembrie a anului 1999. Ca primul, aceasta oferă aproximativ o oră de pantaloni scurți de Crăciun tematice oferind personajele Disney lungă durată și cel mai utilizat pe scara larga. Ultima dată au existat trei pantaloni scurți fiecare rulare aproximativ 20 de minute. De data aceasta, există cinci și fiecare se execută scurt.

Cealaltă diferență majoră este că de două ori La un Crăciun marchează debutul aceste caractere în 3-D animație calculator. Doua companii diferite de producție de animație de calculator lucrat la animație pentru această caracteristică DisneyToon Studios. Această schimbare medie este calitatea cea mai distinctiv la film, și o reflecție asupra urmează de ansamblu-secvență de secvență a filmului Mickey si Craciunul 2.

În ordine de deschidere a filmului “Belles on Ice”, Minnie Mouse și Daisy Duck nu pot ține figura lor patinaj ego in check ca acestea duel pe gheata pentru a câștiga favoarea publicului. Acest scurt ajunge rezoluția evident rapid (nu mai rămâne aproximativ 7 minute), dar în procesul face uz de “Carol al Bells”, cu un număr de diferite ia.
“Crăciun: Impossible” (18 minute) stele Scrooge McDuck și nepotul său Tripleti Huey, Dewey și Louie. Acționând ca sinele lor mischeivous obișnuite (care riles până unchiul lor Donald, ca de obicei), băieții se sperie ca nu au fost suficient de bun pentru a obține de Crăciun prezintă doresc in Mickey si Craciunul 2. Ei s-au ne la Polul Nord pentru a vă asigura că sunt pe lista lui Mos Craciun bun și se confruntă cu o serie de obstacole înainte de a începe pentru a vedea eroarea de moduri lor egoiste.