Mesagerii – The Messengers (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Eoghan O’Donnell
Actori: Shantel VanSanten, Diogo Morgado, JD Pardo
Anul: 2015
Gen: Drama, Fantezie, Mister, Seriale Online
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Mesagerii – The Messengers SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:


Sinopsis Mesagerii – The Messengers

Când un obiect misterios se prăbușește pe Terra, mai mulți oameni aparent fără nicio legătură între ei mor din cauza pulsului energetic emis de obiect. Curând, ei vor reveni la viață pentru a-și da seama că-i așteaptă un destin exemplar: sunt singurii în stare să împiedice apocalipsa.

Canalul The CW, care a dat lovitura în ultimii ani cu seriale precum The Vampire Diaries, Arrow şi The Flash, îşi condimentează oferta cu The Messengers, o combinaţie de Heroes şi Supernatural. În centrul atenţiei sunt cinci oameni obişnuiţi care se trezesc dotaţi cu puteri ieşite din comun după ce un obiect misterios se prăbuşeşte pe pământ, iar unda de şoc îi ucide.

Fără să fie lipsit de probleme de ritm şi scenariu, The Messengers ar putea fi interesant datorită eternei lupte dintre bine şi rău, de această dată cu trimiteri biblice. Scenariul nu îşi dezvăluie decât cu zgârcenie secretele şi, la sfârşitul primului episod, spectatorul încă nu ştie ce ar trebui să facă personajele principale şi care este adevărata miză a ciudatelor evenimente petrecute în sudul Statelor Unite.


Trailer Mesagerii – The Messengers


Review Mesagerii – The Messengers

Primul episod se intitulează “Trezirea” şi nici că se putea găsi un nume mai potrivit: cele cinci personaje principale mor din cauza undei de şoc care nu pare să fi afectat pe nimeni altcineva. Eroii revin la viaţă câteva momente mai târziu, iar de umeri le atârnă aripi invizibile ochiului uman.

Joel Courtney (puştiul din Super 8) este Peter, un licean orfan a cărui viaţă este complicată de colegii agresivi. Misterioasa undă de şoc îi va da o forţă ieşită din comun. Erin (Sofia Black-D’Elia din Gossip Girl), o tânără care vrea să-şi refacă viaţa după ce scapă de mariajul cu soţul ei abuziv, descoperă că are puterea de a vindeca până şi cele mai grave răni cu ajutorul lacrimilor sale. Raul (J.D. Pardo din serialul Revolution) este un poliţist sub acoperire într-un cartel de droguri mexican. El va descoperi că poate citi gândurile.

Celelalte două personaje din acest cvintet supranatural sunt Vera (Shantel VanSanten), o cercetătoare care ajunge prima la locul prăbuşirii misteriosului obiect, şi Joshua (Jon Fletcher din serialul Pan Am), un pastor evanghelic ale cărui câteva zeci de secunde petrecute pe lumea cealaltă îi dezvăluie un viitor sumbru pentru credincioşi.