Mercenarii universului – Firefly (2002) Serial Online Subtitrat


Regia: Joss Whedon
Actori: Nathan Fillion, Gina Torres, Alan Tudyk, Adam Baldwin
An: 2002
Gen: Seriale Online, Aventura, Drama, SF
IMDB: 9.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Mercenarii universului – Firefly SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11E12:

S01E13:

S01E14:

S01E15:


Sinopsis Mercenarii universului – Firefly

Acțiunea serialului are loc în viitor, în anul 2517, pe numeroase planete și sateliți. Serialul nu dezvăluie dacă toate aceste corpuri cerești sunt în cadrul unui sistem stelar, dar specifică că nava Serenity are un sistem de propulsie gravitațional. Ocazional, personajele se referă la “Pământul care a fost”, iar din film rezultă că, cu mult înainte de evenimentele din serial, o populație numeroasă a emigrat de pe Pământ către un nou sistem stelar în nave.

Emigranții s-au stabilit în acest nou sistem stelar, cu zeci de planete și sute de sateliți. Multe dintre acestea au fost terraformate, un proces prin care o planetă sau un satelit este schimbat ca să semene cu Pământul. Procesul de terraformare a fost doar primul pas spre a face o planetă locuibilă, cu toate acestea, așezări periferice de cele mai multe ori nu au primit niciun alt sprijin în construirea civilizațiilor lor.


Trailer Mercenarii universului – Firefly


Review Mercenarii universului – Firefly

Fillion este perfect ca un occidental anti-erou tradițional: calm și carismatic, uneori nesăbuit, dar întotdeauna ghidată de o busolă morală puternică. Dar acest lucru nu este singur pădurar. La bord sunt altele opt – o parte a echipajului, unii căutând refugiu și alții cu propriile lor agende. Acolo e al doilea la comanda Zoe (Gina Torres), care poate lovi cu piciorul cap la cap cu finețe la fel de mult ca Buffy; Se spală (Alan Tudyk) soțul ei blajin și pilotul navei; Kaylee (Jewel Staite), inginerul dornic și surprinzător de tineri; și Jayne (Adam Baldwin), un mercenar cu o personalitate împrumutată din Gen. Alexander Haig.

De-a lungul pentru plimbare sunt spațiu de vârstă prostituata Inara (Morena Baccarin), nava medic Simon (Sean Maher) și sora lui, River (Summer Glau), care a evadat dintr-o instituție aliate de cercetare, dar nu inainte de a mai multe celule ale creierului a fost bruiate.

S-ar putea crede că ar fi imposibil să se găsească o intersecție între lumea high-tech Sci-Fi și lumea low-tech western-uri, dar Whedon-l trage de pe. În general, el face acest lucru prin evitarea elementelor Gaudier ale SF – lucruri cum ar fi androizi și mutanții – și crearea unui univers cu un amestec de tehnologii, peisaje sterpe și o influență asiatică.