Memorie programată – Total Recall (2012) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, Mister
Scenariu: Kurt Wimmer, Mark Bomback
IMDB Rating: 6,3
Regizor(i): Len Wiseman
Actori: Colin Farrell, Bokeem Woodbine, Bryan Cranston

loading...

Cele mai mari două diferențe între această nouă “Memorie programată” și din 1990 originalul sunt că nu scene sunt stabilite pe Marte, și stele Colin Farrell în loc de Arnold Schwarzenegger. Marte putem face fără, cred, deși am iubit efecte speciale crearea avanpost uman acolo. Acest film are propria motiv pentru care nu pot merge afara si respira aer.
Dar Schwarzenegger, acum, este o altă problemă. A înlocuit ca eroul Quaid de Colin Farrell, care de fapt este, probabil, mai bine actorul. Dar Schwarzenegger este mai mult de o prezență film și mai potrivite pentru rolul de taur rănit poticnire în jurul magazin China de amintirile sale. Povestea Memorie programată implică un om care este implicat fără știrea lui (sau amintire) într-un conflict între un regim totalitar și o mișcare de rezistență. Ambele filme deschise cu el fericit și cluelessly casatorit (la Sharon Stone în primul, Kate Beckinsale în aceasta). În ambele, el este nemulțumit de viața lui. În ambele, el descoperă că tot ceea ce crede că știe despre el este fictiv, si toate amintirile sale au fost implantat.
Enormitatea acestei descoperiri este mai bine reflectată de Schwarzenegger, care pare mai rănit, mai uimit, mai trădat – si, prin urmare, mai disperată. În îndeplinirea Farrell, există mai mult de un sentiment care personajul este măturat împreună cu evenimentele. Ingeniozitatea complot in Memorie programată, inspirat de o poveste Philip K. Dick, este manipulat bine în această versiune, regizat de Len Wiseman, și în versiunea Paul Verhoeven a lui 1990. În ambele, există pasaje în care Quaid are nici o idee ce să creadă și trebuie să decidă care dintre diferite caractere pot fi de încredere.