Mecanicul – The Mechanic (2011) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Thriller
Producator(i): Richard Wenk, Lewis John Carlino
IMDB: 6.6
Regia: Simon West
Actori: Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Mecanicul – The Mechanic

Arthur Bishop (Jason Statham) este un “mecanic”, un asasin de elită cu un cod de onoare strict și cu un talent unic pentru eliminarea țintelor. Este o slujbă care necesită profesionalism desăvârșit și o detașare absolută, iar Bishop e cel mai bun din breaslă. Dar când mentorul și prietenul său apropiat, Harry (Donald Sutherland), este ucis, Bishop își pierde orice urmă de detașare. Următoarea lui misiune e una autoimpusă: vrea să-i vadă morți pe cei responsabili de crimă.

Misiunea lui devine și mai complicată când fiul lui Harry, Steve (Ben Foster), îl abordează având în minte aceeași idee și fiind ferm decis să învețe meserie de la Bishop. Bishop a acționat întotdeauna singur, dar nu-l poate refuza pe fiul lui Harry. Un asasin profesionist foarte metodic își ia un ucenic impulsiv, aruncând-ul în universul său mortal. Dar în timp ce-i urmăresc pe vinovați, înșelăciunile ies la iveală, iar cei angajați să rezolve probleme devin ei înșiși o problemă.

Arthur este un criminal plătit. Pentru astfel de job ai nevoie de anumite calități iar el le întrunește pe toate: este calculat, minuțios, cu sânge rece, fără remușcări. Ba chiar se relaxează într-un mod foarte interesant. În momentul în care află că a fost tras pe sfoară pentru a ucide o cunoștință, va pune un altfel de plan în acțiune. Foarte bună interpretarea lui Jason Statham în rolul lui Arthur. Un remake bun pentru cine iubește filmele de acțiune făcute cu cap și nu numai cu pistoale.


Trailer Mecanicul – The Mechanic