PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Mecanicul 2 – Mechanic Resurrection (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Dennis Gansel
Actori: Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones
An: 2016
Genuri: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Mecanicul 2 – Mechanic Resurrection

Arthur Bishop a crezut că și-a lăsat în urmă trecutul criminal, când dușmanul său cel mai periculos îi răpește iubirii vieții. Acum, el este obligat să călătorească prin toată lumea pentru a comite trei asasinate imposibile, făcând ce face el cel mai bine, să pară accidente.


Trailer Mecanicul 2 – Mechanic Resurrection


Ce ne asteapta in partea a doua

Puteți plasa ferm aceasta în teancul de “sechelelor noi nu am știut am fost obtinerea acestui an. Da, Jason Statham se întoarce Arthur Bishop în Mechanic: Învierea. Este o continuare a remake-ul 2011 Mechanic. Astăzi, Summit Entertainment a lansat prima fotografie uita la om de conducere sequel și noua lui lady, interpretata de Jessica Alba. Și promite să fie o trata rece în zilele de câine foarte fierbinți de vară.

În Înviere, Arthur Bishop (Jason Statham) se întoarce ca Mecanicul când cineva din trecutul său îl obligă înapoi în afaceri. Episcopul trebuie să completeze o listă imposibilă asasinatelor celor mai periculoși oameni din lume, sau el se confruntă cu el însuși să fie executat. Filmul a fost filmat pe locație în Bangkok, Thailanda. Și este în regia lui Dennis Gansel, cel mai bine cunoscut pentru recentul thriller-ul The Wave.

Jason Statham si Jessica Alba sunt unite în exprimate de Tommy Lee Jones si Michelle Yeoh. Filmul va lovi cinematografe începând cu luna august 26. Primul film mecanic cu Jason Statham a fost un hit modest la box-office la nivel mondial, aducand in peste 62 de milioane $ atunci când a fost lansat în ianuarie 2011. Acest film a fost un remake al 1972 film al același nume, care a jucat Charles Bronson si a fost regizat de Michael Winner.