Meadowland (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Reed Morano
Scenariu: Chris Rossi
Actori: Olivia Wilde, Juno Temple, Elisabeth Moss
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: 6.4

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

loading...

“Meadowland” depinde de un incident incitanta, astfel oribil că este într-adevăr de neînțeles de imaginat, chiar și pentru aceia dintre noi care au copii. Transmiterea o durere pe care majoritatea oamenilor nu va trebui să suporte poate fi o sarcină dificilă pentru un regizor, și de multe ori cad înapoi pe mai mult de-a spune astfel de povești, asigurându-vă fiecare linie de dialog și la fiecare picură de selecție dreapta cu durere. Acesta este cazul cu debut Reed Morano lui regizoral “Meadowland”, un film cu doua spectacole centrale foarte puternice de la o pereche de actori subestimate, care se clatina de a fi atât de conștient de sine cu privire la existența torturat este încercarea de a captura. În cele din urmă, se simte ca Morano nu au încredere în ei actori destul de suficient pentru a fi conductele de emoție, care intră din nou pe prea multe film și scenaristică tropi care împiedică realismul muncii lor.

Sarah (Olivia Wilde) și Phil (Luke Wilson) trage pe la o benzinarie din scena de deschidere a “Meadowland.” Fiul lor intră în baie și nu iese. Nu a fost o ușă în partea din spate a toaleta care duce la garaj, pe stradă, iar restul lumii, și a plecat fără nici o urmă. Ca un tată de trei, chiar scris că sentința trimite frisoane pe șira spinării mele. Nu-mi pot imagina durerea. Și deșeuri in filme online Meadowland nici un moment sărind în care fund bine. Acest lucru va fi un film despre durere. Acest lucru va fi un film despre suferință.

“Meadowland” sare înainte de un an pentru a descoperi Sarah și Phil liniște implozie peste dispariția. Ei încearcă să merg despre relativ normală viața-Sarah este un profesor, Phil un polițist, dar lipsa de rezoluție pare a fi unul dintre elementele cele mai obsedante ale vieții de zi cu zi. Ei nici măcar nu pot îngropa copilul lor. Și polițiștii vin cu poze ale copiilor găsite pe internet sau în raiduri și să întrebe dacă e fiul lor. Sarah refuză să mai uite chiar, în timp ce Phil pare să dețină o licărire de speranță că va fi găsit.