Maximum Risk (1996) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Risc maxim
Regia: Ringo Lam
Actori: Jean-Claude Van Damme, Natasha Henstridge, Jean-Hugues Anglade
Anul: 1996
Gen: Actiune, Crima, Mister
Durata: 101 minute
IMDB: 5.4

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Consider că risc maxim un incredibil subestimata de film Maximum Risk cu Jean-Claude Van Damme și este unul pe care nu auzi prea mulți oameni vorbesc despre. Chiar de la remorcă părea rece cu Firestarter minunat de Prodigy folosit pentru a, bine … un efect maxim. Regizat de Ringo Lam, acțiunea este abundente și interesant, cu unele foarte frumos aparat de fotografiat la locul de muncă prea. Scena de deschidere Chase te prinde imediat, iar filmul nu lasă într-adevăr în sus, până la sfârșit.

Există o scenă de luptă, deși între JCVD ​​și niște gorile și ei poartă doar prosoape; acum, n-au capse prosoape de pe sau ceva? Pentru că atunci când eu port un prosop sunt sigur că nu pot avea scene de lupta epic ca acestea să cadă atât de ușor. Oricum … Natasha Henstridge joacă interesul de dragoste obligatoriu (care devine gol), în timp ce JCVD ​​bate pentru toată lumea, în căutarea unor răspunsuri cu privire la cine a ucis pe fratele său. Sigur, se pare că povestea nu este foarte original, dar executarea ei este. Henstridge este întotdeauna bun la joc roluri dure, dar vulnerabile și caracterul ei Alex Minetti are multe de făcut în filme online Maximum Risk, mai degrabă decât doar a alerga în jurul valorii de tipa, așteptând să fie salvat.

loading...

Zach Grenier joacă mare rău filmului Maximum Risk, Ivan Dzasokhov și el e foarte distractiv sa ma uit Maximum Risk; el este un excelent actor și este întotdeauna un personaj negativ usor de urmarit. Sunt câteva scene de lupta mare, urmăriri și trage-out, iar filmul are un simt curajos să-l; este fiecare bit un film de acțiune Hard-R. Nu există nici un CGI, fie, doar cascadorii și minunat de acțiune bine executate.

Robert Folk oferă un scor de acțiune interesantă, care se adaugă într-adevăr la ritmul filmului, deși nu au un ton de temă deosebit de neuitat. Jean-Claude Van Damme, într-adevăr se bucură de joc două personaje în același film, dar, din păcate, cei doi frați nu au nici un moment de ecran împreună.