PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Max Steel (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Stewart Hendler
Actori: Maria Bello, Josh Brener, Ben Winchell, Andy Garcia
An: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Familie
IMDB: 4.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Max Steel

Acțiunea urmărește aventurile lui Max McGrath, un tânăr de 16 ani, și ale lui Steel, prietenul său extraterestru. Care trebuie să învețe să își controleze puterile excepționale și să se ajute reciproc. Pentru a deveni, împreună, supereroul Max Steel. Pe măsură ce acești doi prieteni foarte diferiți se luptă pentru a-și accepta, fiecare, situația și strania lor legătură. Ei încep să descopere secrete inimaginabile, lucrând împreună pentru a descoperi adevărul și pentru a combate forțele misterioase care le amenință lumea.

Filmul Max Steel are o poveste pornită de la zero şi care are parte de personaje interesante şi acţiune în ritm rapid. Acţiunea urmăreşte aventurile lui Max McGrath, un tânăr de 16 ani, şi ale lui Steel, prietenul său extraterestru, care trebuie să înveţe să îşi controleze puterile excepţionale şi sa se ajute reciproc, pentru a deveni, împreună, supereroul Max Steel. Pe măsură ce aceşti doi prieteni foarte diferiţi se luptă pentru a-şi accepta, fiecare, situaţia şi strania lor legătură, ei încep să descopere secrete inimaginabile, lucrând împreună pentru a descoperi adevărul şi pentru a combate forţele misterioase care le ameninţă lumea.

Max Steel, produs de către Dolphin Films în cooperare cu Mattel, este programat pentru distribuirea în cinematografele din Statele Unite în 2015. La Cannes va fi preentat proiectul.

Distribuitorul va fi Dolphin Films International în parteneriat cu IM Global, un lider global în distribuirea şi vânzarea filmelor.

New Films International prezintă la Festivalul de la Cannes The Sound and the Fury, al lui James Franco – în care actorul semnează scenariul şi regia, cu Seth Rogen, Danny McBride şi Tim Blake Nelson, Pursuit al lui Mace Neufeld, şi Resilient al lui Michael Taverna.


Trailer Max Steel