Max (2015) film online subtitrat

Gen: Aventura, Familie
Scenariu: Boaz Yakin, Sheldon Lettich
IMDB Rating: 7,2
Regizor(i): Boaz Yakin
Actori: Thomas Haden Church, Josh Wiggins, Luke Kleintank

loading...

“Max” este un caz de coada dînd film. Slavă Domnului o face, totuși, din moment ce povestea în sine lasă un pic de dorit.
Cățeluș nesocotință a fost o tradiție sfințit Hollywood încă din zilele tăcute când superstar canin Rin Tin Tin a fost descalificat de la câștigarea primului best-actor Oscar din cauza statutului său non-uman, chiar dacă el a câștigat cele mai multe voturi in filmul Max.

Dar chiar și testate în timp genuri, cum ar fi fire de animale trebuie să învețe trucuri noi. Acesta este probabil motivul pentru această poveste despre o catel instruit militar care trebuie să învețe să facă față cu viața civilă, după handler lui este fatal rănit în Afganistan este o potaie de felul. E filmul parte bazate pe credinta familie, parte adolescent venire-a-vârstă melodrama cu un indiciu de “American Sniper” – “The Hurt Locker” acțiune-zonă de război aruncat în.

Asta este tot bine și bună. Dar problemele mergi la jumătatea rătăcire prin atunci când prea mult timp este petrecut pe un subplot exagerată despre o bandă de traficanți de arme mexicani care obține armele de contrabandă de la un soldat corupt american. Lassie și ei tovarășii copiilor adesea luat în unele zgarieturi Dicey, dar la fel de mult ca-mi amintesc, de obicei nu au condus la o mare parte din un număr corp.
Dar, înainte de o astfel de activitate ilegală devine centrul, ne sunt introduse rapid Marine Kyle Wincott (Robbie Amell) și puternic Max însuși, un lin frumos Malinois belgiene și rasa actual de alegere pentru sniffing în pericol pe frontul.

Când Kyle se angajează într-o sesiune de Skype cu cei de acasă în mici-oras Texas, există tensiune palpabil în aer. Asta pentru că mama mândru Pamela (Lauren Graham în frica lui Dumnezeu în modul matroana) și tata Ray (un Thomas Haden Church mai dur-decat de obicei ca un veterinar Desert Storm stânga impiedicat de o accidentare gravă) incercarea de a se angaja în amabilități optimiste în timp ce încerca a ignora elefantul adolescent posac video-jocul în cameră.