Matinal cu scandal – Morning Glory (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Roger Michell
Actori: Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton, Jack Davidson, Jeff Hiller, Mike Hydeck, Mario Frieson
Anul: 2010
Gen: Romantice, Drama, Comedie
Durata: 107 minute
IMDB: 6.5/10


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Matinal cu scandal – Morning Glory

Când Becky Fuller (McAdams), producătoare de televiziune pasionată de meseria ei. Este concediată de la programul de știri locale, cariera ei arată la fel de dezolantă precum îi este și viața amoroasă. După acest eșec ajunge să lucreze pentru emisiunea “Daybreak”, un show matinal local aflat pe ultimul loc ca audiență. Ambițioasă din fire, Becky își pune în minte să revigoreze emisiunea, așa că găsește soluția pe care ea o crede ideală: să-l aducă pe legendarul prezentator Mike Pomeroy (Harrison Ford).

Din nefericire, înfumuratul Pomeroy refuză cu încăpățânare să prezinte știri pe care le consideră sub nivelul lui . Bârfe despre vedete, vremea, modă, și altele asemenea… Ca și cum asta nu era de ajuns, nu vrea deloc să lucreze cu colega lui de studio, Colleen Peck (Diane Keaton), o fostă regină a frumuseții și prezentatoare-vedetă de emisiuni matinale, care acum e mai mult decât fericită că i s-au “alocat” calupurile de știri.

Pe măsură ce Mike și Colleen își duc răfuiala personală, mai întâi în culise, pentru a izbucni apoi în fața camerelor de filmat, Becky se luptă să nu i se destrame idila pe care tocmai a înfiripat-o cu colegul său producător, Adam Bennett (Wilson). Becky va trebui să facă o echilibristică foarte complicată, dar și extrem de comică, pentru a-și salva relația amoroasă, reputația, jobul și, nu în ultimul rând, emisiunea.


Trailer Matinal cu scandal – Morning Glory