Master of None (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Aziz Ansari, Alan Yang
Actori: Aziz Ansari, Eric Wareheim, Aziz Ansari, Lena Waithe, Noël Wells, Fatima Ansari
Anul: 2015
Gen: Comedie, Seriale Online
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Master of None SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis Master of None

Conexiunea la internet, stresul organizării unei întâlniri, obsesia de a ajunge la cinema la timp pentru a vedea trailerele dinaintea filmului sau obținerea unei mese într-un restaurant nou, iată unele din marile provocări din viața lui Dev și a celui mai bun amic, Brian Cheng.

Serialul adaugă un strat de comentariu social incluzându-i în poveste pe părinții lui Dev și Brian. Între cele două generații este un adevărat abis în ceea ce privește interesele, planurile de viitor și perspectiva asupra vieții, iar contrastul devine o inepuizabilă sursă de umor. Dacă părinții eroilor au suferit lipsuri groaznice la venirea în Statele Unite, lui Dev și Brian nu le lipsește nimic, iar spectatorul nu poate decât să rămână uimit în fața lipsei de direcție, scop și dedicare a celor doi trentagenari.


Trailer Master of None


Review Master of None

Unul dintre cele mai populare nume din stand-up comedy (locul şase în topul celor mai bine plătiţi comedieni. Cu aproape zece milioane de dolari câştigate într-un singur an), Ansari este co-creator al serialului. Impreună cu Alan Yang, scenarist, regizor şi producător executiv al lăudatului Parks and Recreation. Faptul că Ansari şi Yang sunt descendenţii a două familii de imigranţi, una indiană, cealaltă chineză. Oferă o prespectivă proaspătă asupra New York-ului şi asupra unei generaţii care pare a se bucura de toate oportunităţile (dar nu este chiar aşa).

Este posibil ca serialul să fie mai gustat de americani decât de europeni, în special pentru faptul că vieţile lui Dev şi ale prietenilor lui sunt dominate de aşa-zile “first-world problems”. Conexiunea la internet, stresul organizării unei întâlniri, obsesia de a ajunge la cinema la timp pentru a vedea trailerele dinaintea filmului sau obţinerea unei mese într-un restaurant nou, iată unele din marile provocări din viaţa lui Dev şi a celui mai bun amic, Brian Cheng (Kelvin Yu).