Maşini – Cars (2006) Dublat Online


Regia: John Lasseter, Joe Ranft
Actori: Marcel Iures, Florian Ghimpu, Corina Dănilă
Anul: 2006
Gen: Animatie, Aventura, Comedie, Dublate
Durata: 117 minute
IMDB: 7.2


loading...

Sinopsis Maşini – Cars

Lightning McQueen este un “masinut” mandru nevoie-mare, incepator in ale curselor de masini. El merge in viteza spre o cursa importanta, dar ajunge in Radiator Springs, unde are un accident in urma caruia distruge multe din bunurile locuitorilor acestui orasel. Pentru a se revansa, mandrul “masinut” este pedepsit sa faca munca in folosul comunitatii. Desi ar face orice ca sa scape de munca, McQueen trebuie sa invete sa-i respecte si sa se imprieteneasca cu locuitorii din Radiator Springs pentru a putea pleca din oras si reveni pe circuitul de curse.

In sfarsit PIXAR, compania mea preferata de produs “desene” a scos din nou un film care merita toata atentia! Incredibilii a fost bun si fain dar nu se compara cu Finding Nemo sau acest nou Cars. E o incantare pt ochii mei acest nou film produs de PIXAR! Si pt sufletul meu mai ales! Stiu ca o sa ma distrez de minune la acest film de desene animate cum la o comedie care e jucata de persoane reale nu as face-o! Ce mai, sint incantata!
Dar nu la fel sint si cand ma gandesc la ce fac distribuitorii nostrii in continuare! La crimele pe care le comit fata de filmele pe care ar trebui sa le distribuie concomitent in toata tara nu in doar 3 orase. Premiera in tara, cica in septembrie! In tara insemnand-Bucuresti! Well tara nu inseamna numai Bucuresti! Punct!


Trailer Maşini – Cars