Maşini 2 – Cars 2 (2011) Dublat Online


Regia: John Lasseter, Brad Lewis
Actori: Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Michael Caine
Anul: 2011
Gen: Animatie, Aventura, Comedie, Dublate
Durata: 106 minute
IMDB: 6.3


loading...

Sinopsis Maşini 2 – Cars 2

Lightning McQueen (Owen Wilson) revine pe pistă în această continuare a succesului din 2006. Insoțit de cel mai bun prieten al său, mototolitul entuziast Mater. Cei doi se vor vedea nevoiți să depună toate eforturile pentru a ieși cu fruntea sus dintr-o nouă intrigă. Iar de această dată aventurile îi vor conduce pe tot cuprinsul globului.

Mi-a placut prima parte din ”Cars” si tocmai de aceea ma temeam putin ca nu cumva cei de la Pixar sa o dea in bara cu aceasta a 2-a parte. Norocul si inspiratia lor a fost ca au reusit sa creeze un nou desen reusit care chiar mi-a placut. Nu este la fel de bun ca primul dar reuseste sa se apropie foarte mult.

Daca in prima parte, Lightning McQueen, era eroul principal, in aceasta urmare el joaca mai mult un rol secundar toata atentia revenindu-i lui Mater (masinuta aceea ruginita de remorcat)…Foarte draguta povestea care a reusit sa ma tina atent pe toata durata animatiei…Sigur ca se putea mai bine, mereu exista loc de mai bine dar, ”Cars” 2, reuseste sa vina cu atmosfera primei parti si cu cateva chestii in plus care vor place pana si celor mai varstnici si mai morocanosi.

Coloana sonora este foarte inspirata si contribuie din plin la noile aventuri amuzante ale lumii masinutelor…Pentru cei care au vazut prima parte, ar fi pacat sa o ratati pe aceasta iar pentru cei care nu au vazut ”Cars”, vi-l recomand din toata inima pentru ca merita.


Trailer Maşini 2 – Cars 2