Masina serifului – Cop Car (2015) film online subtitrat

Regia: Jon Watts
Scenariu: Jon Watts, Christopher D. Ford
Actori: Kevin Bacon, James Freedson-Jackson, Hays Wellford
Anul: 2015
Gen: Thriller
IMDB: 7.2

loading...

O să fie un copil din nou! Simbolizând nevinovăție și naivitate, copii, tineri ca de multe ori de a lua decizii stupide, deoarece aceste decizii stupide duce de multe ori la un minuscul eveniment în ochii adulților, dar pentru ei o plimbare fior aventuros. Așa că atunci când doi copii (trebuie spus imediat că acestea sunt șocant bine a acționat și obține comportamentul reale 10-ani) fug de acasă și să vină peste titular eliberat Masina serifului, ele nu pot rezista la atingându-l , pentru obtinerea interiorul ea și anunțându lor imaginație rula sălbatice în care acestea pretind că sunt într-un schimb de focuri pe drum, de a lua în cele din urmă lucru pentru o călătorie de plăcere după ce da peste cheile.

Dar ce naiba e acest cruiser de poliție mic a face deblocat și doar stând acolo, Masina serifului, în mijlocul unei păduri? Ei bine, Kevin Bacon (complet cu un twirly mustață ticălos și rad ochelari de soare) a fost ocupat trăgând un organism criminal mort la o gaura izolat, unde gropile probabil tuturor el crime. După ce a luat grijă de afaceri, se întoarce înmărmurit la absența vehiculului său.

Ce rezultă este un thriller remarcabil care lasă telespectatorii fascinat la ceea ce, eventual, ar putea urma. Vedem copiii de conducere drumuri de pământ în jurul goale și străzi nepopulate Colorado, în întregime orb la faptul că vehiculul aparține unuia Sheriff serios umbrite. E din nou parte din distracție de a se angaja într-o activitate boneheaded ca un copil. Toate Kevin Bacon vrea este mașina înapoi … și el vrea înapoi într-adevăr foarte rău. Cop auto încet, dar sigur schimburi într-o comedie neagră răsucită plin de violență intensă care vine la un cap în finale 30 de minute. Actul final se simte ca un copil dragoste dement între un film Coen Brothers și un film Quentin Tarantino, și e minunat sperii in filmul Masina serifului.