Maşina de bani – Money Monster (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jodie Foster
Actori: George Clooney, Julia Roberts, Jack O’Connell
Anul: 2016
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Maşina de bani – Money Monster

Money Monster spune povestea unei personalități TV, în același timp un guru al investițiilor de pe Wall Street, Lee Gates (Clooney). Însă atunci când unul din fanii săi ajunge să piardă toți banii familiei din cauza unui pont greșit al lui Lee, lucrurile iau o întorsătură dramatică.

Bărbatul îl ia ostatici pe Lee și întreaga sa echipă TV, în direct, și amenință că îl va omorî pe prezentator, dacă acesta nu reușește să crească valoarea acțiunilor sale înainte ca bursa să se închidă. Rating-ul emisiunii se multiplică rapid, pe măsură ce tot mai mulți localnici încep să urmărească drama în timp real.


Trailer Maşina de bani – Money Monster


Review Maşina de bani – Money Monster

Money Monster, un thriller financiar în regia lui Jodie Foster, va fi proiectat la Cannes, în cadrul celei de-a 69 ediţii. Cu startul pe 11 mai. Pelicula reuneşte pe marele ecran două nume celebre la Hollywood, George Clooney şi Julia Roberts. Si va rula, conform unor surse apropiate echipei de organizatori, în cea de-a doua noapte a festivalului.

Este cel de-al doilea efort regizoral al lui Foster ce ajunge la Cannes, după The Beaver. Drama cu Mel Gibson în rol central, proiectată în 2011 în afara competiţiei.

Filmul se anunţă a fi o experienţă intensă, căci scenariul are în centru gazda unei emisiuni de consultanţă în afaceri (Clooney). Care devine, în direct, prizonierul unui bărbat înnebunit că a pierdut tot ce avea ca urmare a colapsului financiar. Cu ameninţarea morţii, barbatul îi cere socoteală pentru neinspiratele sfaturi financiare. Oferite la TV şi-l forţează să-şi folosească toate abilităţile sale de jucător la bursă. Pentru a-i restabili situaţia financiară. Roberts joacă rolul producătoarei emisiunii.