Masca – The Mask (1994) Film Online Subtitrat


Regia: Chuck Russell
Actori: Jim Carrey, Cameron Diaz, Peter Riegert
Anul: 1995
Gen: Comedie, Fantezie
Durata: 30 minute
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Masca – The Mask

De la zero la erou ar putea fi motto-ul filmului. Este vorba despre metamorfozarea instantanee a lui Stanley Ipkiss dintr-un timid functionar de banca. Fara vreun succes deosebit la femei, si in a carui viata banala nu exista decat un catelus simpatic. Si scorpia de proprietareasa – intr-un tip cu niste posibilitati fizice supranaturale. Din clipa in care gaseste o masca antica si si-o pune pe figura, Ipkiss devine tot ce visa sa fie. Exact ca in desenele animate pe care le adora. Se indragosteste de frumoasa cantareata Tina Carlyle si e decis sa elimine toti gangsterii din oras. Actiunea filmului este umbrita de prestatia actoriceasca a lui Jim Carey si de machiajul si efectele vizuale extraordinare.

Găsind din întâmplare o mască magică şi punând-o pe faţă, timidul funcţionar Stanley Ipkiss (Jim Carrey) începe să-şi dezlănţuie energiile ascunse şi devine un supererou. Acesta a fost filmul care l-a impus în atenţia publicului pe Jim Carrey, până atunci un actor de mâna a doua ce interpreta roluri secundare prin diferite filme.

Inspirat dintr-o serie de benzi desenate, “The Mask” este un film care impresionează prin interpretarea entuziastă şi bombastică a lui Jim Carrey (conştient de marea şansă ce i s-a oferit pentru a ieşi din anonimat), prin sex-appeal-ul uluitor al lui Cameron Diaz (o necunoscută pe atunci) şi prin efectele vizuale foarte reuşite. În ciuda faptului că nu are un scenariu foarte bun, filmul iese în evidenţă prin doza de bună-dispoziţie pe care o împrăştie


Trailer Masca – The Mask