Masacrul din Texas – The Texas Chainsaw Massacre (2003) film online subtitrat

Gen: Groaza
Scenariu: Kim Henkel, Tobe Hooper
IMDB Rating: 6,2
Regizor(i): Marcus Nispel
Actori: Jessica Biel, Jonathan Tucker, Andrew Bryniarski

loading...

Pe 20 august 1973, politia a fost chemata la o ferma indepartata, proprietatea lui Thomas Hewitt, fostul jupuitor de capete de la abatorul local din Tinutul Travis, Texas. In aceasta resedinta izolata au fost gasite resturile a 33 persoane macelarite – o descoperire cumplita, care a socat si ingrozit intreaga natiune. Multi inca mai considera ca acesta a fost cel mai celebru caz de omor in masa al tuturor timpurilor in “Masacrul din Texas”.

Purtand pe fata masti grotesti, facute din pielea victimelor sale, si fluturand un fierastrau electric, in “Masacrul din Texas”, ucigasul cunoscut sub numele de Leatherface (Fata de piele) avea sa isi castige o trista celebritate o data cu titlurile aparute cu litere mari pe prima pagina a tuturor ziarelor din Texas: “Casa teroarei ingrozeste o natiune – Masacrul din Texas.” Autoritatile locale aveau in cele din urma sa impuste un barbat care purta o masca de piele, declarand apoi ca l-au ucis pe criminal si astfel inchizand cazul foarte brusc. Totusi, in anii care au urmat, multi dintre cei care au cunoscut mai indeaproape acest caz cumplit au acuzat politia ca a facut o ancheta de mantuiala si ca a ucis cu buna stiinta un nevinovat.

Acum, pentru prima data, in “Masacrul din Texas”, singurul supravietuitor al acestui macel a spart tacerea, relatand povestea reala a intamplarilor derulate pe acea autostrada pustie din zona rurala a Texasului, locul unde cinci tineri s-au trezit urmariti de un maniac inarmat cu un fierastrau electric, care avea sa lase in urma sa o dara de sange si teroare – “The Texas Chainsaw Massacre.” New Line Cinema prezinta The Texas Chainsaw Massacre, o incursiune terifianta in inima unor tenebre inimaginabile: cinci tineri se trezesc izolati intr-un orasel de provincie din Texas si, pentru a-si salva viata, trebuie sa lupte cu Leatherface si clanul sau ciudat.