Martyrs (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Kevin Goetz , Michael Goetz
Actori: Troian Bellisario, Toby Huss, Caitlin Carmichael, Bailey Noble
Anul: 2015
Gen: Drama, Groaza, Thriller
Durata: 81 minute
IMDB: 3.5/10 din 531 voturi

Trebuie să prefața aceasta recenzie prin a spune că nu am văzut martirii franceze originale in Martyrs. Travesty, știu. Dar mi permite o ocazie unică de a revizui 2015 remake-ul, fără a fi influențată de original. Practic, pot să-l judeca la fel ca un film, nu ca un remake. Martirilor spune povestea Lucie, o tanara care se scurg dintr-un depozit unde a fost torturat pentru o sumă nespus de timp. Polițiștii nu au indicii și Lucie este trimis la un orfelinat catolic, unde se imprieteneste cu Anna, o fată imposibil vesel care se oprește de la nimic pentru a se împrietenească Lucie in filme Martyrs.

loading...

Fetele cresc, si vom vedea următoare Lucie ca ea este uciderea cu brutalitate o familie de familie aparent perfectă care locuiește la o fermă în mijlocul pustietății. Ea solicită Anna, spunând că a găsit monștrii care a avut loc în captivitate ei. Anna nu pot să cred că de fapt Lucie ia ucis, iar ea are îndoieli ei că acești oameni de fapt abuzați Lucie. De fapt, ea chiar încearcă să sunați la 911, dar puii după două inele in Martyrs. Anna oferă și ajută Lucie curețe mizeria, și în a face acest lucru descoperă un tunel bine ascuns, care duce la o închisoare subterană masiv, complet cu fotografii grafice de fete torturate. Anna găsește o fată tânără, Sam, într-una din celulele. Ea încearcă să ajute scape fată in Martyrs, dar în schimb, acestea sunt stabilite de către un stol de oameni care-și alunge trei fete prin pădure înainte de prinderea lor și blocarea toate trei în sus jos. Tortura începe din nou, și în cele din urmă învață Anna complot diabolic acest cabală este implicat in.

Poate este pentru că nu am un fundal religios, dar nu am “Martyrs” martiri. Deoarece originalul a fost în afara pentru un pumn de ani, eu nu simt ca este un spoiler de a spune că ideea de bază este de a martirilor tortura ființe umane la un pas de moarte, în scopul de a vedea pe Dumnezeu sau o viata de apoi. Eu cred în nici, astfel încât să-mi pare o pierdere mare de timp și total ilogic. Nu ar toată lumea “vedea” ceva diferit? Aceste nuci religioase – din care există o mulțime, se pare că – sunt conduse de o femeie pupa care pare mai mult ca o femeie de afaceri decât un fanatic. Altele decât atunci când ea încearcă să descrie obiectivul de grupul ei Martyrs (pe care ea nu într-un mod vag, făcându-mă că scenaristul speriat de prea direct religios cu ea), nu există nici o fervoare religioasă; fără ghilimele Bibliei in ; nu suporta mânia lui Dumnezeu in Martyrs.

Lăsând la o parte logica religios – sau lipsa acestora – au existat o multime de alte probleme cu filmul. M-am simțit nici o trage emoțional Lucie sau Anna. M-am gândit prietenia dintre ele ca si copii a fost dulce, dar ca adulți, în cazul în care ne petrecem cea mai mare parte din timpul nostru cu ei, m-am simțit nimic. Ele nu sunt dezvoltate ca personaje adulte. Vedem primul Lucie, atunci când ea este uciderea tormentor ei in filme online Martyrs; vom vedea prima Anna când Lucie ei cere ajutor. Nu există nici un sens de cazul în care aceste fete sunt in viata lor. Nu au locuri de muncă? Au altii semnificative sau colegi de cameră? Sunt ei fericiți? Ei devin foarte bidimensional: Lucie axat pe răzbunare și alungarea monstrii din cap; Anna axat pe sprijinirea prietenul ei.

Lucie, de asemenea, părea să cred că nimeni nu “crede” ei. Nu știu dacă ea a fost referindu-se la “monștrii” ea vede, sau la abuzul actuale. Abuzul pare destul de necontestat; monștrii ea vede în mod clar în cap, din cauza lipsei de orice fel de consiliere. “Monștrii” vede dispărea de pe parcelă destul de repede, ceea ce face să mă întreb ce a fost punctul de a începe cu. Nu sunt sigur cine acest film se face pentru. Dacă ți-a plăcut originalul, ceas din nou. Dacă nu ați ca originalul, probabil că nu sunt de gând să doriți să urmăriți remake. Nu văd acest lucru printr-o lansare de teatru mare, asa ca nu este probabil ca adolescentii prost vor să rătăcească într-un nou film Martyrs de groază și se încadrează în dragoste cu ea. Chiar dacă au făcut-o, cred că este prea ezoteric si incearca sa fie prea “adanc” de un fan groază fără minte.