Marțianul – The Martian (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Ridley Scott
Scenariu: Drew Goddard, Andy Weir
Actori: Matt Damon, Kristen Wiig, Kate Mara, Jessica Chastain
Anul: 2015
Gen: Aventura, Drama, SF
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

loading...

Sinopsis Marțianul – The Martian

În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Damon) este considerat mort. Victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supraviețuiește urgiei și descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă. Cu provizii insuficiente, este nevoit să-și folosească la maxim ingeniozitatea. Inteligența și forța interioară pentru a râmâne în viață și a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ.

La milioane de mile distanță, NASA și echipa internațională de oameni de știință caută neîncetat soluția prin care să îl aducă pe ‘marțian’ acasă. In vreme ce colegii săi de echipă pun și ei la cale o misiune îndrăzneață, dacă nu imposibilă, de salvare. Pe măsură ce aceste povești, mostre incredibile de curaj, se desfășoară. Voci din lumea întreagă se unesc pentru a încuraja revenirea acasă, în siguranță, a lui Watney.


Trailer Marțianul – The Martian


Review Marțianul – The Martian

Mesajul filmului, imaginile spectaculoase, expresivitatea lui Matt Damon şi umorul, care este un bonus apreciat. Mi se par punctele valoaroase ale celui mai nou film regizat de Ridley Scott, The Martian – Marţianul.

Nu am fost vreodată vreo fană înrăită a lui Matt Damon, dar în această producţie chiar m-a surprins plăcut prin expresivitatea cu care face acest rol. Executând excepţional ceea ce este aproape un one-man show pe Marte.

Imaginile panoramice de pe Marte împreună cu cele din spaţiu, replicile foarte bine scrise de Drew Goddard adaptând romanul lui Andy Weir şi distribuţia filmului care îl susţine impecabil pe Matt Damon, fac din povestea astronautului Mark Watney una destul de captivantă.