Marea matoleala – 21 & Over (2013) film online subtitrat

Regia: Jon Lucas , Scott Moore
Actori: Jonathan Keltz, Dustin Ybarra, Miles Teller, Daniel Booko, Justin Chon
Anul: 2013
Gen: Comedie
Durata: 93 minute
IMDB: 5.9

loading...

Este Animal House cu o mahmureala în Marea matoleala, o, sporadic amuzant partid frat agresiv vulgar de o comedie cu doar un singur lucru – și, poate două lucruri – pe cap de. Este de fapt s-ar putea ajuta să fie sub 21 la bea pe deplin spiritul de beție devotat și desfrâul dorit declanșat de această poveste de un ziua de nastere neplanificate toate nighter care devine un pic mititel din mână. Mult mai bine decât a Proiectului în mod similar scabros X (nu mai vorbim de Hangover Part II), această imn pentru iresponsabilitate tineresc aplică brut dreapta și gitudine nepoliticos “la sac de bombat de glumele a avea efectul dorit asupra publicului țintă.

Jon Lucas și Scott Moore a scris inițial The Hangover și, în cauza de debut regizoral lor, ei nu sunt potrivnic la împrumuturi de la ele în premisa de bază de a avea unii baieti se angajeze într-o excursie festive normală, doar pentru a vedea-l muuult fara control. Dacă această ultimă instanță vine off ca o mahmureala junior-liga, nu este încă un lucru rău pentru a genera chiar un al treilea fel de multe râde ca filmul lui Todd Phillips “a făcut, și este clar că directorii Lucas și Moore sunt pe foarte mult aceeași lungime de undă ca și Scriitori Lucas și Moore in Marea matoleala.

De data aceasta, in Marea matoleala, tipul din Asia este în centrul lucrurilor. Nu, nu e Kim Jeong din nou, dar Justin Chon ca Jeff Chang, un student de colegiu, acesta diminutiv cei mai buni doi boboci de liceu ca scop să-l scoată de ziua lui 21. Vizita Pacific Northwest campus Jeff de la Stanford este drept-săgeată Casey (Skylar Astin), dar motorul de seara este Miller (Miles Teller), un motormouth brut cu o linie constantă de BS care are necazuri scris peste tot el.