Marea mahmureala 3 – The Hangover 3 (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Todd Phillips
Actori: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Jamie Chung, Jeffrey Tambor, John Goodman
Anul: 2013
Gen: Comedie, Crima
Durata: 100 minute
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Marea mahmureala 3 – The Hangover 3

Ghinioniștii Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) și Alan (Zach Galifianakis) au din nou probleme. Finalul trilogiei nu mai păstrează “rețeta” primelor două părți, cei trei eroi ținându-se departe de nunți și dezlănțuite petreceri ale burlacilor. Ei vor ajunge în Mexic, iar printre aventurile lor se numără o dementă colaborare cu dezlănțuitul Leslie Chow!

Nu tu o betie de poveste dupa care eroii sa se trezeasca neamintindu-si ce au facut in noaptea precedenta. Nu tu ceva dus putin la extrem. Stiti voi, patanii pe care le fac oamenii la betie si apoi le povestesc toata viata. Nu tu nimic. E un film simpaticut, dar prea soft pentru renumele lui. Mai ales ca ne invatase cu altceva!

the-hangover-part-37Ce sa va spun, e un film care astepti sa inceapa pana incepe sa curga genericul si chiar atunci incepe! E o variatiune slaba pe aceeasi tema. Nu se bea, nu se consuma nimic, nu se fac lucruri nastrusnice. Se alearga tot filmul dupa cai verzi pe pereti. O spun cu dezamagire: e un film care nu mi-a placut. Nu cred ca-l voi revedea cum am facut-o cu celelalte 2 in momentul in care a fost dat si reluat de HBO.

The Hangover Part III e cu atat mai dezamagitor cu cat nu incepe rau. Incepe cu o noua nazbatie a lui Alan, nazbatie care-i omoara tatal. Toata lumea e hotarata si-l convinge, in urma unei interventii colective, ca cel mai bine pentru el e sa se interneze intr-un soi de sanatoriu de unde (spera ei) va iesi un om normal. De aici insa totul se strica. Daca nu ma credeti merita sa mergeti sa va convingeti (nici eu, daca mi-ar fi spus cineva ca “e slab” n-as fi rezistat si m-as fi dus sa-l vad).


Trailer Marea mahmureala 3 – The Hangover 3