Marea frumuseţe – La grande bellezza (2013) film online subtitrat

Alt titlu: The Great Beauty
Gen: Drama
Producator(i): Paolo Sorrentino (story), Umberto Contarello
IMDB: 7,7
Regia: Paolo Sorrentino
Actori: Sabrina Ferilli, Toni Servillo, Isabella Ferrari

loading...

E atât de frustrant și interesant pentru a vedea regizor italian Paolo Sorrentino persistent, comparativ cu Federico Fellini. Comparația este justificată, într-o măsură. Ca Fellini, Sorrentino (“Aceasta trebuie să fie locul”, “Consecințele Love”) are un stil baroc și captivantă. El are, de asemenea, o carnavalesc / spectacol simț al umorului: noul său film “The mare frumusete” caracteristici, printre altele, un auto-descrise “pitic” și o călugăriță cu doi dinți strâmbi. De asemenea, ca Fellini, a Sorrentino fascinat de obsesia societatea contemporană cu căutarea tânăr și energic in “Marea frumuseţe”.

“Marea frumuseţe” poate fi citit ca o actualizare a “La Dolce Vita”, dar în timp ce acesta este cu siguranta Fellini pasă, este, de asemenea, o cristalizare a stilului distinctiv propriu Sorrentino lui. Acest regizor in varsta de 43 de ani este un talent mare. Deși el nu poate fi a doua venire a Fellini, filmele sale au toate o perspectivă amuzant, refreshingly complex, și cele mai recente munca sa este un exemplu perfect de ce el este urmatorul lucru mare italian.

“Marea frumuseţe” este un studiu de personaj care prezintă Roma contemporană prin ochii Jep Gambardella (genial Toni Servillo), o luare gust intelectual simultan hiperstimulate și impresioneaza. JEP este un scriitor, deși el nu prea scrie. Primul si singurul lui Novella a dispărut în obscuritate. El isi petrece timpul efectuarea ca o persoană publică, un accesoriu al orașului. El vrea să rămână tânăr și important atât timp cât el poate (e 65), așa că folosește botox. Dar el, de asemenea, își bate joc de oricine face, pseudo-intelectual revendicările vagi despre etică, artă, și stau tineri.

La un nivel de bază, Jep recunoaște în el însuși tot ceea ce e provinciale și urât despre Roma. Ci prin Mots Bon și smirks neajutorate, el briza prin viață, în căutarea pentru o sursă de inspirație evaziv. El pare să-l găsească în Ramona (Sabrina Ferili), o stripteuză-bici inteligent, dar povestea lor de dragoste este inconsistent. “The Great Beauty” este spectacol Jep lui. E destul de inteligent pentru a ști ce problemele sale sunt, dar nu sunt gata pentru a le rezolva încă.