Marea aventură Lego – The Lego Movie (2014) DUBLAT

Gen: Animatie, Actiune, Aventura, Dublate
Producator(i): Phil Lord , Christopher Miller
IMDB: 7.9
Regia: Phil Lord, Christopher Miller
Actori: Will Arnett, Elizabeth Banks, Alison Brie

loading...

Awesome ca în cazul în care ne imaginăm “Toy Story”, au fost falsificata de Mel Brooks, după ce a mâncat ciuperci halucinogene în timp ce citesc lui George Orwell 1984. Minunat ca în genul de performanță prostie-copil corespunzător încă viclean PG-evaluat de Will Ferrell pe care le-ați fost de așteptare pentru încă “Elf” a ieșit mai mult de un deceniu în urmă. Awesome ca în geeking peste ochii un pic Batman sumbru prindere o plimbare pe Șoimul Mileniului pilotat de un smart-fund mic Han Solo, cu un plastic suav Lando Calrissian într-un fulger de un cameo in Marea aventură Lego.

Pentru a fi sincer, reacția mea entuziast ar putea fi ușor denaturate de faptul că “totul este minunat”, este atât titlul Marea aventură Lego și lirica mai insidios de a-catchier decat-a-Norovirus număr muzical al cărui Filmări zdrobitoare pe o urbanism Lego-zată este aproape fel de impresionant ca secventa de deschidere a “West Side Story”. Cumva, Ditty mișelesc a stabilit reședința permanentă în creierul meu, snaking în orificiul Cubby ocupat anterior de Playhouse temă TV-show-Pee Wee lui.

În mod normal, mă opun tendința de bază de jucărie filmare Marea aventură Lego, mai ales atunci când rezultatele sunt la fel de-creier flagrant groaznic ca “Transformers”, “GI Joe” si “Battleship”. Dar dacă aceste eforturi au prezentat neinspirate nu doar Michelangelo Teenage Mutant Ninja, dar și Michelangelo final Renaissance artistul, deoarece lupta pentru binele omenirii centralizare, poate că s-ar fi răzgândit, de asemenea.

În plus, cu atât de multe puteri de animație soluționarea pentru sechele de bani ușor în ultima vreme (am sa spui, Pixar, DreamWorks, Universal și 20th Century Fox), este extrem de rece ca un film de familie mare, studio refuză să valorifice pur și simplu pe spinoffs merchandising prin oferirea o comerciale opresiv 100 de minute. În schimb, “Marea aventură Lego” reușește să fie o satiră inteligent subversiv despre dezavantajele de conformitate și în conformitate cu normele în timp ce sărbătorește puterea imaginației și individualitate. Încă ar putea fi un comercial de 100 de minute, dar cel puțin este un foarte distractiv și, cel mai surprinzător, un grijuliu cu in-glume care pot fi montate, crackle și zoom de la viteza warp.