Marco Polo: One Hundred Eyes (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune
Scenariu: Alik Sakharov
IMDB: 8.5
Regizor(i): Alik Sakharov
Actori: Tom Wu, Lorenzo Richelmy, Olivia Cheng

Al doilea sezon al Marco Polo va trebui să aștepte un moment pentru ei înșiși. Pentru a face asteptarea mai usoara, nu este de o sută ochi. O sută de ochi este pentru mine, împreună cu Kublai Khan, cel mai bun personaj din serie. Marco Polo nu a fost bun în mine. Seria arata grozav, dar există, de asemenea, imediat despre toate. Una dintre cele mai mari eșecuri ale seriei este faptul că personajul principal este jucat de un actor puțin interesant. Ceva care doar a devenit evident atunci când scene Lorenzo Richielmy comun cu Benedict Wong (Kublai Khan) sau Tom Wu (O sută de ochi). Oamenii din spatele acestei serii văzut, de asemenea lumina și-a dat propriile speciale O sută de ochi.

loading...

Faceți cunoștință cu Li Jinbao in Marco Polo. Li Jinbao este unul dintre călugări unui templu, și importante scrieri care găzduiește templul, păzit cu viața lui. Mongol domnitor Kublai Khan are atracțiile sale puse pe aceste documente, precum și cunoștințele pe care Li Jinbao disponibile. Kublai Khan oferă Li Jinbao posibilitatea de a se ralia la curtea sa. În cazul în care călugărul nobil mod repetat comportamentul rebel, Kublai Khan a decis să-i pedepsească călugăr. El privează Li Jinbao vederea. Apoi vom vedea cum Li Jinbao orbirea lui să învețe să meargă și să îl vedem construi o legătură cu Kublai Khan. Si vom vedea, desigur, atunci când el devine chemat pe unul sută de ochii conducătorului Mongol din Marco Polo.

Marco Polo: sute Ochii mi te rog mai bine decât cele mai multe dintre Marco Polo. Speciale include aceleași imagini frumoase ca seria părinte, dar se concentrează pe personajele bine. Speciale prezintă un personaj principal care știe să captiveze, jucat de un actor care știe să captiveze. Informațiile de fond ne nu este uimitoare, dar este interesant totuși. Ai mai mult de o idee de ce omul de Marco Polo este așa cum este și ce îl mișcă. Este frumos pentru a vedea determinare si vointa lui atunci când se confruntă cu un eveniment de viață foarte mare. Un eveniment pe care am absolut nu ar putea face cel mai bun din ea. Singurul lucru cred că este remarcabil este faptul ca Prince Jingim învățat aici de O sută de ochi. De ce este caracterul de Marco Polo, apoi atât de neputincios și slab?

Pare greu, dar nu trebuie să fie dificil. Dă actori interesante material interesant și le-a pus împreună pe ecran. Acest lucru special înțelege că. Benedict Wong și Tom Wu și să se bucure de mers excelent. Cu siguranta nu am fost așteaptă cu nerăbdare să-al doilea sezon al lui Marco Polo. Mi-ar merge cu siguranta si a vedea sezonul, dar un prion nu a fost. Acum Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon), chiar isi face aparitia ei a crescut interesul meu. Prin urmare, sper că al doilea sezon va fi mai bine decât prima. Dar asta nu va fi prea mare o sarcină. Marco Polo: sute Eyes este un sop frumos pentru al doilea sezon începe în 2016.